Un incendi en un pis de la Via Augusta, ubicat al número 232, ha provocat tres ferits i ha obligat a desallotjar els veïns de la finca i el concessionari que hi ha als baixos de l’edifici. El foc ha començat al voltant de les 8.30h, i segons informa l’Ajuntament de Barcelona, el foc ja ha estat extingit i els bombers continuen treballant per airejar els pisos afectats.

De les tres persones que s’han vist afectades per l’incendi, una ha hagut de ser traslladada a l’hospital. Les altres dues han sigut ateses al lloc dels fets i han sigut donades d’alta allà mateix.

Un incendi a les Corts el maig passat

Per altra banda, el maig de 2022 un incendi en un pis de les Corts deixava un balanç important de danys. Una dona d’edat avançada quedava ferida molt greu i uns 45 veïns van haver de ser evacuats. El foc es va produir en un bloc d’habitatges del número 9 de l’avinguda de Madrid.

El mateix mes de maig, els bombers van atendre un foc originat en unes neveres d’un immoble al carrer Rauric del barri Gòtic. Onze persones van haver de ser ateses per inhalació de fum. Més greu va ser el balanç de l’incendi del dia 10 en un pis situat al número 61 de l’avinguda de Josep Tarradellas, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample. Hi va morir un home d’uns 60 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa