Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres detinguts a Barcelona en el desmantellament de dos narcopisos

Diversos agents del cos policial de la Guàrdia Urbana de Barcelona han col·laborat amb els Mossos d’Esquadra en un operatiu que ha permès desmantellar dos narcopisos, un ubicat a Nou Barris i l’altre al barri de Sant Andreu. Aquest operatiu ha acabat amb tres persones detingudes, i la intervenció de diverses quantitats d’haixix i heroïna, diners en efectiu i tots els estris que necessitaven per manipular les substàncies estupefaents.

A banda de les drogues i els diners, en aquesta operació conjunta també han pogut intervenir diverses armes de les quals disposaven les persones que s’encarregaven de controlar aquests punts de venda de droga. En el vídeo que han fet públic des de la Guàrdia Urbana a través del seu compte de Twitter es pot veure com els policies han trobat i confiscat navalles i un bastó extensible.

Un robatori frustrat

A través del mateix compte de Twitter de la Guàrdia Urbana, els agents del cos policial barceloní expliquen que han pogut detenir tres homes que acabaven de robar una motxilla plena de diversos objectes valorats en més de 1.700 euros. Els fets van passar ahir a la tarda quan agents no uniformats van veure tres homes pel carrer corrents amb una motxilla. De sobte, van veure com els tres homes entraven a l’interior d’un bar i un d’ells sortia fora a demanar un taxi, com si es tractés d’una situació més de la quotidianitat de la capital catalana.

En veure-ho, els dos policies de paisà van aturar el taxi en el qual acabaven de pujar els tres lladres i els van preguntar directament d’on havien tret aquella motxilla. Davant la pregunta, els homes no van intentar argumentar o oposar resistència, i van confessar directament que l’havien robat poc temps abans. Va ser en aquest moment que els dos policies van detenir els tres homes i, després d’una estona de recerca, van aconseguir localitzar el propietari al qual li havien robat la motxilla i retornar-li.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa