Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La llum torna a Torre Baró després de 12 hores sense servei per una avaria
  • CA

Els veïns del barri de Torre Baró, al districte barceloní de Nou Barris, ja tornen a tenir llum. Els centenars de clients d’Endesa que aquest dissabte es van veure afectats per una avaria van recuperar el subministrament elèctric ahir a la nit després de més de dotze hores sense servei.

Segons informa Betevé, la companyia va poder restablir el servei cap a les onze de la nit, un cop reparada la desconnexió de la línia elèctrica ubicada a l’avinguda d’Escolapi Càncer, a l’altura del Torrent Font d’en Magues, que va provocar l’aturada del subministrament. Durant tot aquest temps, l’avaria es va detectar a primera hora del matí del dissabte, Endesa no va poder activar cap sistema alternatiu mitjançant generadors externs per garantir el servei a la zona afectada.

Els intents de l’empresa per instal·lar un grup electrogen que permetés restablir el subministrament dels clients afectats es va veure impossibilitat per les enormes dificultats que van tenir els operadors per accedir al centre de transformació ubicat al carrer de Castelldefels, que està parcialment en obres.

Indignació per manca d’informació

Les xarxes socials -especialment la plataforma Twitter- van servir no nomésper recollir aquest dissabte la indignació de molts veïns del barri de Torre Baró per l’aturada del servei, sinó que també van servir per denunciar la poca informació que va traslladar als afectats tant la companyia subministradora com el consistori barceloní durant tot el procés. De fet, les xarxes es van utilitzar durant el dia d’ahir per informar les famílies afectades sobre com avançaven les tasques per reparar la línia desconnectada i per poder restablir el servei.

L’espera, però, van acabar derivant en moltes queixes de veïns que, després de més de dotze hores sense servei, ja començaven ahir a mentalitzar-se que la situació podia allargar-se encara més i que molt probablement es farien malbé tots aquells aliments que tenien guardats a les neveres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa