Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els veïns de Torre Baró, sense llum durant hores per una avaria
  • CA

Indignació entre els veïns del barri de Torre Baró, al districte barceloní de Nou Barris. Centenars de clients d’Endesa s’han vist afectats per una avaria que ha deixat la zona sense llum des de primera hora d’aquest dissabte i que encara no ha pogut ser solucionada.

Segons informa Betevé, la incidència s’hauria produït per la desconnexió d’una línia elèctrica ubicada a l’avinguda d’Escolapi Càncer, a l’altura del Torrent Font d’en Magues, i hi hauria aproximament uns 200 clients de la companyia elèctrica afectats. Malgrat que durant el dia s’ha pogut restablir el servei en alguns punts del barri, encara a hores d’ara hi ha diverses zones que no tenen subministrament.

Una plataforma de queixes i d’informació

A través de les xarxes socials, els veïns de Torre Baró no només han expressat la seva indignació per l’aturada del servei, sinó que també han manifestat la poca informació que han traslladat als afectats tant la companyia subministradora com el consistori barceloní. Aquesta plataforma també s’està utilitzant per informar les famílies afectades sobre com avancen les tasques per reparar la línia desconnectada i per poder restablir el servei.

Les darreres informacions facilitades per la companyia als veïns apunten que s’està provant d’instal·lar un grup electrogen per garantir el subministrament als clients sense llum mentre es fan les tasques de reparació de la línia afectada. Aquesta actuació, però, s’està veient dificultada per les dificultats per accedir al centre de transformació ubicat al carrer de Castelldefels, que està parcialment en obres.

Sense solució a la vista

Les xarxes socials -especialment la plataforma Twitter- han servit per recollir aquest dissabte la indignació de molts veïns de la zona, que després de portar gairebé dotze hores sense llum comencen a mentalitzar-se que la situació pot allargar-se encara més i que molt probablement es faran malbé tots aquells aliments que tenen guardats a les neveres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa