Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tornen a furtar amb el ‘mètode de la crossa’ a l’Eixample
  • CA

Ja és habitual que de tant en tant la Guàrdia Urbana avisi de diverses detencions relacionades amb furts que utilitzen el ‘mètode de la crossa’. L’últim cas, la detenció de dues persones aquest dilluns que es coordinaven per robar, sense violència, en botigues del passeig de Gràcia.

La policia local demana estar alerta, sobretot en aquelles zones amb més afluència de persones, per evitar que els lladres aconsegueixen objectes de valor gràcies a aquest mètode que consisteix en obtenir allò que queda a sobre d’un mostrador o una barra de bar desprès de tapar-lo amb un altre per no ser vistos. En aquest sentit, la policia demana anar amb compte amb les empentes i aproximacions sospitoses.

Un mètode recurrent al centre de Barcelona

Aquest mètode és habitual a les zones amb aglomeracions de persones i no és pas nou a la ciutat de Barcelona. Últimament, la policia ha difós diferents casos per tal de conscienciar i avisar la ciutadania d’aquest tipus de furts. L’últim gran intent fet públic és el del passat mes de desembre. Just abans de tancar l’any, agents de paisà de la Guàrdia Urbana van enxampar in fraganti una persona mentre intentava furtava una cartera de la jaqueta d’una persona.

A mitjans de desembre, també, la Guàrdia Urbana de Barcelona van atrapar tres persones -dos homes i una dona- que es coordinaven per furtar amb aquest sistema, també al districte de l’Eixample. Així ho va anunciar el mateix cos de la Guàrdia Urbana des del seu compte de Twitter, espai per on han visibilitzat aquests robatoris durant els darrers mesos. Una mica més enllà, al novembre, la urbana també va interceptar dues persones que sortien corrents del centre comercial Diagonal Mar. La seva actitud, en aquest cas, va fer sospitar els agents, que de seguida van procedir a identificar-los i, un cop ho van fer, es van adonar que pesava una ordre de detenció damunt d’una d’elles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa