Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben una moto, tenen un accident i s’obliden la cartera
  • CA

La Guàrdia Urbana investiga un home que havia robat una moto amb un còmplice i, després de tenir un accident, es va oblidar la cartera al lloc del sinistre. Segons han explicat al TOT Barcelona fonts de la policia barcelonina, els fets van tenir lloc el dimarts a les 18.30 a la rambla Prim. Una moto amb dues persones va tenir un accident amb una furgoneta, però quan els agents van arribar al lloc dels fets, l’altre conductor els va explicar que els dos ocupants havien fugit.

El conductor de la furgoneta va entregar als agents la documentació d’un dels dos passatgers de la moto. En passar la matrícula per la base de dades, la Guàrdia Urbana va descobrir que constava com a robada i ara el busquen per un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle.

Robatoris frustrats

La setmana passada la Guàrdia Urbana va detenir un home per intentar atracar una cafeteria amb unes tisores. Segons va informar la policia barcelonina, un agent de la Urbana de paisà estava esperant el seu company, que havia anat al lavabo, quan va sentir que una treballadora del local demanava ajuda. Quan es va acostar a comprovar què passava, va veure el lladre amenaçant la dependenta amb unes tisores. L’agent es va identificar i va reclamar a l’home que llancés les tisores. Per sorpresa de l’agent, el lladre va treure un ganivet i el va deixar abans d’entregar-se per ser detingut.

Un parell de dies abans, la Guàrdia Urbana va detenir tres persones que havien estat enxampades robant objectes en un punt verd de Montjuïc. Després de diverses denúncies, la policia va muntar un dispositiu de vigilància per localitzar els lladres, que havien arribat a amenaçar els treballadors. Un dia els agents de guàrdia van veure com tres individus saltaven diverses tanques carregats amb bosses i seleccionaven els objectes reciclats que més els interessaven. En sortir, tots tres van acabar detinguts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa