Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Robatori amb violència en una cafeteria de l’Eixample
  • CA

Aquest dimecres hi ha hagut un robatori amb violència a l’Eixample. Ha estat la Guàrdia Urbana de Barcelona qui ha donat a conèixer els fets. A través de les xarxes socials, han informar que dos agents de paisà van dur a terme la detenció d’un home. “Un dels agents esperava al seu company, que es trobava al bany del local, quan va sentir una treballadora demanant ajuda i va veure un noi a l’aparador amb unes tisores“, han explicat des del cos policial.

La policia es va identificar prèviament i va procedir a la detenció de l’home. El detingut anava amb un dues armes blanques: les ja esmentades tisores i un ganivet. Finalment la mateixa persona va decidir deixar els dos objectes punxants i entregar-se a la policia. A hores d’ara es desconeixen més detalls del detingut. Tampoc se sap si ja ha passat a disposició judicial i quina ha estat la sentència que ha dictat el jutge.

Detingut per tocaments i amenaces a la plaça Reial

La Guàrdia Urbana ha detingut també un home per tocaments i amenaces en un bar de la plaça Reial. En concret, segons el relat dels fets que ha fet l’Ajuntament de Barcelona, l’acusat hauria magrejat dues noies sense el seu consentiment. Posteriorment, les clientes del bar en qüestió s’haurien queixat a un dels treballadors, que hauria expulsat l’home de l’establiment. En aquell moment, l’home es va posar violent i va amenaçar al treballador amb un objecte contundent, a més d’altres clients que eren en aquell moment al bar del Barri Gòtic. Per aquest motiu, l’empleat hauria trucat a la policia.

Aquesta persona portava “algun tipus d’arma blanca”, segons han informat fonts municipals al TOT Barcelona. De totes maneres, els agents policials, quan s’hi van presentar al lloc dels fets no van poder detectar cap objecte punxant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa