Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un mòbil permet atrapar els autors d’un robatori violent a Ciutat Vella
  • CA

Tres persones han ingressat a presó com a presumptes autors d’un robatori violent al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Segons la informació facilitada pels Mossos d’Esquadra, els tres lladres comptaven amb gairebé una quinzena d’antecedents entre tots.

L’actuació policial que va culminar amb la detenció dels tres implicats va arrencar després que els agents rebessin l’avís que s’havia produït un robatori violent en una de les zones del cèntric districte barceloní. En concret, els lladres van atracar un home per robar-li el telèfon mòbil i els diners en efectius que portava a sobre i davant la resistència de la víctima van agredir-lo provocant-li lesions de diversa consideració.

La ràpida actuació dels efectius policials va permetre localitzar als autors del robatori gràcies al sistema de geolocalització del telèfon mòbil de la mateixa víctima. El desplegament dels agents va permetre detenir els lladres, que després van ser posats a disposició judicial. En aquest cas, donat també els antecedents acumulats, el jutge ha decidit decretar presó provisional per als implicats.

Les detencions dels lladres es van fer en el marc del pla d’acció Tremall, que lluita contra la multireincidència en els robatoris amb força a la capital catalana. Aquesta iniciativa facilita la ràpida actuació dels agents en els diferents dispositius d’oci nocturn i de prevenció de robatoris de rellotges d’alta gamma que es despleguen durant el cap de setmana a Barcelona.

Un altre lladre a presó

Precisament, aquest dimecres ha entrat també a presó el lladre que va arrencar el rellotge a un turista a Via Laietana. El noi de 19 anys -que ja tenia antecedents per fets similars- està acusat de ser l’autor de quatre delictes de robatori amb violència.

En aquest cas, segons ha informat en un comunicat el Tribunal Superior de Justícia (TSJC), el magistrat ha iniciat un procés de diligències urgents, de manera que l’acusat s’enfrontarà a un judici ràpid que se celebrarà previsiblement el pròxim mes d’octubre en un jutjat penal de la capital catalana encara per determinar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa