Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
A presó el lladre que va arrencar el rellotge a un turista a Via Laietana
  • CA

El jutjat de guàrdia de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per al lladre que va arrencar el rellotge a un turista a Via Laietana. El noi de 19 anys -que ja tenia antecedents per fets similars- està acusat de ser l’autor de quatre delictes de robatori amb violència.

Segons ha informat en un comunicat el Tribunal Superior de Justícia (TSJC), el magistrat ha iniciat un procés de diligències urgents, de manera que l’acusat s’enfrontarà a un judici ràpid que se celebrarà previsiblement el pròxim mes d’octubre en un jutjat penal de la capital catalana encara per determinar.

El jove ara empresonat va ser detingut per agents de paisà dels Mossos d’Esquadra després que hagués robat un rellotge valorat en 1.000 euros a un turista al districte de Ciutat Vella. Es dona la circumstància que aquesta era la sisena vegada que la policia catalana arrestava aquest lladre, que és especialista en robatori de rellotges. Les cinc detencions anteriors -que van tenir lloc durant aquest 2022 en diferents zones del centre de Barcelona- també van ser per delictes de robatori violent, lesions, furt i atemptat contra agents de l’autoritat.

De fet, el jove es va fer conegut en fer-se viral un robatori que va cometre el 12 de juny a un turista que passejava per Via Laietana, arrencant-li el rellotge amb força del canell. El robatori es va fer viral a les xarxes socials arran d’un vídeo en què es veia el moment de l’incident i com el turista forcejava amb el detingut per mirar d’impedir que s’emportés l’objecte.

Nou grup especialitzat

Segons la informació facilitada aquest dimecres pels Mossos, el noi estaria relacionat amb almenys quatre robatoris violents que haurien tingut lloc durant aquest últim mes al centre de la capital catalana. La detenció i la seva posterior entrada a presó són un èxit del nou grup d’investigació que la policia catalana va posar en marxa fa just un parell de mesos i que està especialitzat en robatoris de rellotges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa