Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
IMATGES | Encastament de matinada en una botiga de tecnologia de Sants
  • CA

A les dues de la matinada, la primera nit del toc de queda, un grup organitzat ha encastat un cotxe Volkwagen blanc contra una botiga de tecnologia de la carretera de Sants, 94, New Cash Technology. Els lladres han fet xocar el vehicle a l’aparador de l’establiment i s’han endut bosses plenes de mòbils i altres aparells electrònics. Han fugit amb un altre cotxe i una patrulla dels Mossos els ha perseguit amb el vehicle policial, però no ha aconseguit aturar-los. Aquest cos informa al TOT Barcelona que els assaltants encara no estan identificats i que el propietari del local farà la denúncia corresponent al llarg d’aquest divendres.

Pocs minuts després del fet, els Mossos d’Esquadra han acordonat la zona per evitar que cap persona pogués interferir en les labors policials. Ha estat aleshores quan la policia científica ha començat a investigar el succés i a buscar proves que els condueixin als autors.

Els lladres han aconseguit fugir en un altre cotxe DAVID MELERO

Han fet fotografies del lloc afectat i han pres mostres d’objectes que puguin facilitar la identificació dels autors del delicte. Es desconeix si el vehicle amb el qual s’ha xocat contra l’aparador de l’establiment i l’automòbil amb què s’ha fugit són robats.

La policia catalana busca proves per localitzar els lladres DAVID MELERO

La investigació continua oberta i la policia catalana està realitzant entrevistes a testimonis dels fets. A més, estan revisant les càmeres de seguretat dels establiments de la zona, amb l’objectiu de trobar pistes que facilitin la correcta identificació dels autors de l’encastament.

Encastament frustrat al passeig de Gràcia

A l’octubre es va produir un encastament frustrat a la botiga Dior del passeig de Gràcia. Un grup de lladres va aconseguir perforar l’entrada de l’establiment amb el xoc del vehicle, però Mossos va arribar en qüestió de minuts al lloc dels fets i va aconseguir que els delinqüents marxessin sense haver buidat la botiga. Durant la fugida van xocar contra el cotxe policial, però cap agent va resultar ferit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa