Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Encastament frustrat a la botiga Dior del passeig de Gràcia
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un encastament frustrat a la botiga Dior del passeig de Gràcia, segons ha avançat Metrópoli Abierta i ha confirmat fonts de la policia catalana, que ha rebut un avís a les cinc de la matinada. Els lladres han encastat un cotxe contra l’aparador de l’establiment i han pogut trencar els vidres malgrat que hi havia diverses pilones que se suposa haurien d’evitar aquesta mena de robatoris.

Tot i això, els Mossos han reaccionat amb rapidesa a l’avís al 112 i han arribat abans que els lladres poguessin buidar la botiga. Durant la seva fugida han impactat amb un cotxe patrulla, però ha aconseguit fugir. Els agents no han resultat ferits, segons fonts del cos.

A finals del 2020 i principis del 2021 el passeig de Gràcia va viure una onada d’encastaments a diferents botigues de luxe del carrer. El passat mes de març la botiga de Dolce Gabbana va patir el segon robatori en pocs mesos utilitzant aquest mètode. En l’anterior ocasió, el novembre del 2020, l’atracament va formar part d’una onada d’encastament que també va afectar les botigues de Tommy Hilfiger i G-Star, que van ser robades amb tres dies de diferència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa