Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Resolen deu robatoris gràcies a la detenció ‘in fraganti’ de dos germans

Els Mossos d’Esquadra han aconseguit atrapar dos lladres quan acabaven de robar en un establiment del carrer de Ganduxer, al districte de Sarrià – Sant Gervasi. La detenció in fraganti d’aquests dos lladres, el passat 1 de maig cap a les 3.30 hores de la matinada, ha permès identificar una desena de robatoris més perpetrats entre finals d’abril i maig als districtes de Sarrià – Sant Gervasi i Gràcia. Els autors, que actuaven de matinada, sostreien diners, eines i dispositius electrònics durant els robatoris.

L’operatiu policial va ser complicat fruit del sistema de protecció de l’establiment, que deixa anar fum quan detecta que s’ha entrat a robar. Quan els agents van arribar al local van veure que el pany havia estat forçat. Gràcies a les càmeres de l’establiment, que van poder enregistrar la imatge dels dos germans poc abans que sortís aquest fum, els agents poder seguir el rastre dels lladres i atrapar-los a pocs metres del recinte. Els detinguts són dos germans de 48 i 43 anys que, en el moment de ser detingut, se’ls va requisar eines especialitzades per forçar l’entrada de comerços i perpetrar robatoris com el que acabaven de cometre.

Prop d’una trentena d’antecedents

Els dos presumptes autors acumulen un total de 26 antecedents, la majoria per delictes relacionats amb el patrimoni. Davant l’alt índex de delinqüència, la policia catalana va activar un dispositiu especial, implicant dues comissaries de Barcelona, una a Gràcia i l’altre a Sarrià – Sant Gervasi, en l’equip d’investigació del cas. Més enllà de resoldre deu robatoris, els agents han pogut esbrinar que els germans havien actuat de forma conjunta en tres d’aquests assalts. Els detinguts van passar a disposició judicial el 3 de maig. Un dels dos, a qui li constava una ordre judicial d’ingrés a presó, ha acabat ingressant-hi. L’altre ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa