Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescaten un gos abandonat a l’interior d’un pis de Ciutat Vella
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va rescatar el passat cap de setmana un gos que havia estat abandonat a l’interior d’un pis del districte de Ciutat Vella. Els agents van acudir al domicili després de rebre l’avís que hi podria haver dins de l’habitatge un animal sense cap mena de supervisió i sense que ningú comprovés el seu estat.

Segons detalla el cos policial barceloní a través d’una publicació a les xarxes socials, els efectius que es van desplaçar fins al lloc van aconseguir accedir al pis i van poder constatar les condicions d’insalubritat en les quals es trobava no només el gos, sinó l’habitatge en si mateix. De fet, els agents van poder confirmar que al domicili no hi estava residint actualment ningú.

En comprovar l’estat de l’animal i la situació en la qual es trobava al pis, els policies van decidir intervenir el gos i van procedir a denunciar el seu propietari com a presumpte autor d’un delicte d’abandonament animal.

Segon cas en una setmana

Aquest no és el primer cas d’abandonament animal que es troba la Guàrdia Urbana aquest agost a la capital catalana. Un grup d’agents del cos barceloní va rescatar la setmana passada un gos abandonat que es trobava lligat sense aigua ni menjar en un pati interior de Nou Barris. Els efectius van acudir al lloc alertats pels veïns de la zona, que denunciaven que feia dies que ningú acudia a alimentar o comprovar l’estat de l’animal.

Segons informa el consistori barceloní, el gos es trobava lligat en el pati interior dels baixos d’un edifici del districte de Nou Barris. L’animal no tenia accés a aigua ni a menjar i feia dies que remugava perquè els seus propietaris no acudien a alimentar-lo.

El cos policial està ara fent gestions per provar de localitzar els propietaris o cuidadors del gos, que segons les primeres informacions facilitades només acudirien de manera esporàdica al domicili on es va trobar l’animal lligat. Un cop identificats els responsables, la Guàrdia Urbana podria procedir a sancionar-los per abandonament i maltractament d’animals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anna Soler a agost 11, 2022 | 14:38
    Anna Soler agost 11, 2022 | 14:38
    Espero que no se tornan els animals a aquesta gentussa, i no es permeti que tinguin mes. Un Bon castillo, fins i tot preso

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa