La Guàrdia Urbana de Barcelona va rescatar aquest dimecres un gos abandonat que es trobava lligat sense aigua ni menjar en un pati interior de Nou Barris. Els agents del cos barceloní van acudir al lloc alertats pels veïns de la zona, que denunciaven que feia dies que ningú acudia a alimentar o comprovar l’estat de l’animal.

Segons informa el consistori barceloní, el gos es trobava lligat en el pati interior dels baixos d’un edifici del districte de Nou Barris. L’animal no tenia accés a aigua ni a menjar i feia dies que remugava perquè els seus propietaris no acudien a alimentar-lo.

Avís veïnal

Després de rebre l’avís de diversos veïns, agents de la Guàrdia Urbana van acudir aquest dimecres a la nit al lloc i van poder comprovar com el gos s’estava ofegant i es trobava en un estat delicat, tenint en compte l’actual onada de calor que està patint la capital catalana. Els policies van alliberar l’animal i el van portar al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAACB), on encara s’està recuperant.

En paral·lel, el cos policial barceloní està fent gestions per provar de localitzar els propietaris o cuidadors del gos, que segons les primeres informacions facilitades només acudirien de manera esporàdica al domicili on es va trobar l’animal lligat. Un cop identificats els responsables, la Guàrdia Urbana podria procedir a sancionar-los per abandonament i maltractament d’animals.

Una actuació peculiar

Precisament, un gos va ser el protagonista d’una actuació peculiar que va dur a terme la Guàrdia Urbana a finals de juliol. Una patrulla d’agents de paisà que passejava per la zona de l’Arc de Triomf va comprovar com hi havia un gos que presentava clars símptomes d’estar patint un fort cop de calor.

Els policies de paisà van avisar una altra patrulla que va acudir al lloc i en comprovar el delicat estat en el qual es trobava l’animal, van decidir traslladar-lo ràpidament a una clínica veterinària. Per fer-ho, els agents van col·locar el gos al seient posterior del cotxe patrulla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa