Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rebenten el vidre d’un cotxe prop del Camp Nou i en roben les pertinences
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest divendres, l’últim dia de l’any 2021, dos homes, després que hagin rebentat el vidre d’un cotxe que estava situat prop de les instal·lacions del FC Barcelona. Una vegada comès el delicte, han sortit corrents amb els objectes sostrets, quantificats amb un valor de 1.000 euros.

A través d’una piulada a la xarxa social Twitter, el cos policial ha informat dels fets. “Divendres vam detenir dos homes per un robatori amb força a l’interior d’un vehicle estacionat als voltants de l’estadi del FC Barcelona”, han informat. “Agents de paisà de la Guàrdia Urbana de les Corts els van enxampar després de trencar el vidre del cotxe i sortir corrents amb uns 1.000 euros en pertinences”, han afegit.

Per evitar accidents d’aquest tipus, des dels Mossos d’Esquadra recomana als conductors de vehicles que no deixin objectes de valor a l’interior dels vehicles. “No deixis el vehicle estacionat amb paquets visibles des de l’exterior. Els lladres volen tenir regals sense comprar-los”, ha assegurat la policia catalana a través de les xarxes socials.

Atracament a trets en una botiga de l’Eixample

Durant la tarda del dia de Cap d’Any tres delinqüents van assaltar un establiment d’ordinadors i d’aparells electrònics situat al número 87 del carrer València, al districte de l’Eixample. Els lladres duien armes de foc i un d’ells l’ha disparat per intimidar les persones que eren aquest divendres dins de la botiga K-tuin, segons ha informat Elcaso.cat i els Mossos d’Esquadra han confirmat al TOT Barcelona. Cap persona va resultar ferida durant l’incident.

Aquesta setmana també, la Urbana ha confiscat la càrrega d’un camió ple de medicaments antiinflamatoris, després que el conductor no hagi estat capaç de justificar d’on procedia aquesta quantitat tan ingent de material sanitari ni cap a on el transportava. El cost del material confiscat s’eleva per sobre dels 5.500 euros a preu de mercat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aigualit a gener 02, 2022 | 20:29
    Aigualit gener 02, 2022 | 20:29
    Quina noticia,!!!!!!!!!!!!!! això no passa mai a Catadisney,!!!!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa