Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó per al lladre que va robar i retenir una dona de 76 anys

Avui ha ingressat a presó l’home que va entrar a robar violentament a l’interior d’un domicili el passat dimarts a Ciutat Vella, a Barcelona. L’autor dels fets va entrar en un pis on viu una dona de 76 anys i, un cop dins, la va retenir durant més d’una hora i va robar-li totes les joies, els diners i els dispositius mòbils amb els quals comptava la dona a casa.

Tal com explica el cos policial dels Mossos d’Esquadra a través del seu perfil de Twitter, l’home va poder accedir a l’interior de l’habitatge aprofitant que la dona li va obrir la porta. Va ser en aquell moment quan l’home la va empènyer a l’interior de casa seva i la va mantenir tancada per robar-li els objectes de valor de l’interior. Segons relata la policia, el detingut que té nou antecedents, havia intentat cometre un altre robatori en un domicili d’aquell mateix bloc de pisos, però sense èxit.

Dos lladres que es feien passar per policies

El Cos Nacional de Policia (CNP) està buscant dos lladres per la seva pertinença a un grup criminal que es feia passar per policies per cometre robatoris i assalts. La resta de membres de l’organització van ser detinguts a mitjans del passat mes de març en un operatiu a Barcelona, però només un dels quatre arrestats va ingressar a presó.

La investigació policial va començar mesos enrere, quan va tenir lloc un intent d’assalt fallit a Madrid. Malgrat que els agents només tenien imatges de tres dels sis autors d’aquest l’assalt, les indagacions policials van permetre finalment identificar tots els implicats en els fets, que residien a la demarcació de Barcelona. En l’operatiu per detenir els autors dels fets, el cos policial va aconseguir intervenir dues pistoles, carregadors amb munició, una defensa extensible, passamuntanyes, 2.500 euros en efectiu, roba amb inscripcions de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil i tres plaques d’aquest últim cos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa