Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Precintat un club de striptease de la Rambla per facilitar la prostitució
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha precintat un club de striptease de la Rambla per facilitar l’exercici de la prostitució. El tancament es va fer efectiu la setmana passada després que l’executiu comprovés que el local s’estava saltant el pla d’usos de l’emblemàtic passeig barceloní.

Segons ha avançat La Vanguardia, la clausura d’aquest club es produeix després que l’executiu constatés que el club de striptease Dollhouse estava facilitant la pràctica de la prostitució en un espai reservat ubicat a la part posterior de l’establiment, una situació que era coneguda a la zona. De fet, una dotzena de clients d’aquest local de la Rambla van ser identificats en un operatiu policial que va tenir lloc fa uns mesos.

El tancament del club de striptease tindrà una vigència de tres mesos a tall de sanció per incomplir el ja citat pla d’usos d’aquesta zona de la capital catalana. En aquest sentit, aquesta clausura té diverses similituds pel que fa al procediment amb la que va tenir lloc fa un parell de setmanes també a la Rambla, quan el consistori barceloní va precintar la macrobotiga de Torrons Vicens per manca de llicència.

L’establiment Dollhouse va obrir l’any 2019 a la Rambla i des d’aleshores ha estat sempre a l’ull de l’huracà per l’activitat que es duia a terme al seu interior.

Ofensiva municipal a la Rambla

El tancament d’aquest club de striptease va en sintonia amb la clausura de la botiga de Torrons Vicens de la Rambla, que no podrà tornar a obrir “mai més”, malgrat les al·legacions dels propietaris i les dures crítiques contra el consistori.

Cal recordar que l’establiment de grans dimensions funcionava sense llicència d’activitat des de la seva inauguració el passat 12 de setembre i tampoc comptava amb el corresponent permís d’obres per adequar el local a les seves necessitats. Abans de procedir amb el tancament forçat de l’establiment, l’Ajuntament havia realitzat diversos requeriments a l’empresa, primer per aturar les obres i després per cessar l’activitat que s’hi estava duent a terme, que no haurien tingut resposta per part de la companyia.

Per la seva banda, Torrons Vicens nega que es fessin les obres d’adequació del local de la Rambla sense la corresponent llicència d’obres i assegura que fa gairebé dues setmanes que es va demanar la llicència d’activitat al consistori, que afirma no tenir-ne constància. En aquest sentit, també apunten que la botiga també funcionava com una espècie de museu del torró.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa