Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sentència de mort municipal a la botiga de Torrons Vicens a la Rambla

Estocada pràcticament definitiva a la botiga de Torrons Vicens de la Rambla. L’Ajuntament de Barcelona no permetrà la reobertura de l’establiment precintat la setmana passada per manca de llicència, malgrat les al·legacions dels propietaris i les dures crítiques contra el consistori.

No podrà ser mai a la Rambla. No cal que hi lluiti gaire, la resposta serà que no”, ha assegurat el regidor del districte de Ciutat Vella Jordi Rabassa, tal com recull Betevé. Aquesta contundent negativa municipal bloqueja de facto qualsevol possibilitat administrativa per tornar a obrir aquesta macrobotiga al cèntric passeig barceloní.

Cal recordar que l’establiment de grans dimensions funcionava sense llicència d’activitat des de la seva inauguració el passat 12 de setembre i tampoc comptava amb el corresponent permís d’obres per adequar el local a les seves necessitats. Abans de procedir amb el tancament forçat de l’establiment, l’Ajuntament havia realitzat diversos requeriments a l’empresa, primer per aturar les obres i després per cessar l’activitat que s’hi estava duent a terme, que no haurien tingut resposta per part de la companyia.

Per la seva banda, Torrons Vicens nega que es fessin les obres d’adequació del local de la Rambla sense la corresponent llicència d’obres i assegura que fa gairebé dues setmanes que es va demanar la llicència d’activitat al consistori, que afirma no tenir-ne constància. En aquest sentit, també apunten que la botiga també funcionava com una espècie de museu del torró.

Aquest extrem és negat per l’executiu que recorda que el Pla d’usos vigent de l’emblemàtic passeig barceloní no facilita l’obertura de nous establiments que tinguin una activitat emmarcada en l’alimentació.

Quatre comerços més precintats

La setmana passada també es van precintar tres comerços més al districte de Ciutat Vella que no tenien la llicència corresponent per poder seguir amb la seva activitat. Segons va detallar el regidor d’aquest districte barceloní, Jordi Rabassa, en una publicació a les xarxes socials, els establiments estaven situats als carrers de Joaquim Costa i de la Cera i a la plaça del Pedró.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Requiem per BCN a octubre 03, 2022 | 15:47
  Requiem per BCN octubre 03, 2022 | 15:47
  El carrefour, H&M i les botigues cutres de souvernirs si poden estar, però una botiga de turrons Catalunya no podrà estar mai a la rambla... genial.
 2. Icona del comentari de: Jordi m a octubre 03, 2022 | 17:19
  Jordi m octubre 03, 2022 | 17:19
  Es lo que aquesta ciutat,está crean,o ets una gran cade forastera, els del país no podem estar . Sensor regidor a veura si es mira mes la quantitat de botigas de venta barata i sols cara al turismo. I cuant es obra una de producta de calitat no la volem Miro festo mira
 3. Icona del comentari de: Miquel Martínez a octubre 03, 2022 | 18:40
  Miquel Martínez octubre 03, 2022 | 18:40
  Només volen cutrades perque siguin del estil d'ells.Que per cert no és cap estil sinó porqueries que son les que tenen per costum desde que van néixer. Un gran personal el que hi ha a l'ajuntament de BCN. Ells s'autonomenent técnic Pobrets
 4. Icona del comentari de: T@M a octubre 03, 2022 | 21:14
  [email protected] octubre 03, 2022 | 21:14
  Als senyors regidors de ciutat vella : El teatre Principal de les Rambles també estava en el gran pla d'usos? ho dic perquè encara està tancat criant malves i caient-se a trossos. Quan efímerament va obrir aquest teatre emblemàtic resulta que una discoteca i oci nocturn de dubtosa ètica va obrir les portes sense cap problema ara Vicens no pot. Us carregueu el patrimoni, dicteu qui pot i qui no pot obrir aleatòriament, marqueu el pas dels apartaments turístics, maneu sobre els antics ocellaires de les Rambles, etc, que serà lo pròxim ? dir-nos amb qui ens fiquem al llit ? tot molt lamentable ..... espero que això canvi aviat.
 5. Icona del comentari de: Carles a octubre 03, 2022 | 21:56
  Carles octubre 03, 2022 | 21:56
  Lamentable, funcionaris incompetents de poltrona aturant bones iniciatives i gent emprenedora. Què en sabran del risc i feinada de tirar endavant un negoci, i a les 11 a esmorzar.
 6. Icona del comentari de: Barceloní a octubre 04, 2022 | 08:21
  Barceloní octubre 04, 2022 | 08:21
  Les grans superficies comercials tenen la paella pel mànec. I no volen competència.
 7. Icona del comentari de: Anònim a octubre 04, 2022 | 10:28
  Anònim octubre 04, 2022 | 10:28
  Prou de sectarisme dels.Comuns, oposició, on sou?
 8. Icona del comentari de: Montserrat a octubre 04, 2022 | 22:17
  Montserrat octubre 04, 2022 | 22:17
  Per mi,que s'aguantin. Han retirat l'etiquetatge en català del frontal dels seus productes; vergonya. Productes d'aquí???? Productes catalans?? Vergonya aliena és el que sento. Doncs mira,que s'aguantin. Si volen obrir un negoci que demanin permís com tothom. Si empreses com aquesta no ajuden en la tasca que els pertoca,doncs és el seu problema.
 9. Icona del comentari de: Joana Vila a octubre 06, 2022 | 20:05
  Joana Vila octubre 06, 2022 | 20:05
  Lamentable, com tot el que fa L'Ajuntament de la COLAU. Es una botiga preciosa que ven productes de aquí. Només volen botigues cutres, i de fora que venguin articles sense cap categoria. Podrian consultar als Barcelonins, si ens agrada aquest Comerç. Espero que rectifiquin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa