Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Precintada la botiga de Torrons Vicens a la Rambla per no tenir llicència
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va precintar aquest dijous la macrobotiga que la companyia Torrons Vicens havia obert recentment a la Rambla per manca de llicència. L’actuació va tenir lloc a primera hora del matí després de diversos requeriments per part del consistori barceloní i va obligar a desallotjar els clients que en aquell moment es trobaven a l’interior de l’establiment.

Segons informa Betevé, la botiga de grans dimensions funcionava sense llicència d’activitat des de la seva inauguració el passat 12 de setembre i tampoc comptava amb el corresponent permís d’obres per adequar el local a les seves necessitats. Abans de procedir amb el tancament forçat de l’establiment, l’Ajuntament havia realitzat diversos requeriments a l’empresa, primer per aturar les obres i després per cessar l’activitat que s’hi estava duent a terme, que no haurien tingut resposta per part de la companyia.

Tanmateix, per la seva banda, Torrons Vicens nega que es fessin les obres d’adequació del local de la Rambla sense la corresponent llicència d’obres i assegura que fa gairebé dues setmanes que es va demanar la llicència d’activitat al consistori, que afirma no tenir-ne constància. En tot cas, cal recordar que el Pla d’usos vigent de l’emblemàtic passeig barceloní no facilita l’obertura de nous establiments que tinguin una activitat emmarcada en l’alimentació.

Quatre comerços precintats aquesta setmana

Precisament, aquesta setmana s’han precintat tres comerços més al districte de Ciutat Vella que no tenien la llicència corresponent per poder seguir amb la seva activitat. Segons va detallar el regidor d’aquest districte barceloní, Jordi Rabassa, en una publicació a les xarxes socials, els establiments estaven situats als carrers de Joaquim Costa i de la Cera i a la plaça del Pedró.

“La planificació d’inspeccions no s’atura, és complexa, però és efectiva”, remarcava en la publicació a la plataforma Twitter Rabassa, que va apuntar que els establiments incomplien el Pla d’usos de Ciutat Vella aprovat l’any 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa