Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen una parella que havia robat fins a 6 mòbils en una tarda
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va enxampar un home i una dona a la sortida del centre comercial Glòries amb un botí molt important. En una sola tarda haurien robat fins a 6 telèfons mòbils a altres clients de la zona comercial. Agents de la comissaria de Sant Martí van identificar la parella quan ja marxaven i els van escorcollar. La cerca va deixar en evidència a què havien dedicat la tarda d’aquest dissabte, el moment de major afluència en espais de botigues i oci a cobert.

Tots dos han quedat detinguts per furt múltiple, un delicte dels considerats menys greus perquè no impliquen violència. La policia persegueix especialment la multireincidència en aquest tipus de delinqüents, amb mesures com ordres d’allunyament dels seus escenaris habituals. És una tècnica usada per exemple en aparcaments, botigues de mòbils i transports ferroviaris.

Divendres uns altres lladres de mòbils van ser interceptats a Barcelona, per una circumstància sorprenent: La geolocalització del terminal que havien sostret i venut fraudulentament els va delatar. Els Mossos d’Esquadra van detenir com a presumptes autors de la sostracció tres nois de 19, 20 i 20 anys, que en pocs minuts havien aconseguit prendre un smartphone i col·locar-lo a un comprador per 400 euros, tal com va explicar el TOT Barcelona.

Els fets van tenir lloc el 27 de febrer a les 8h del matí en un carrer al voltant de la Rambla de Barcelona. Els tres detinguts han acabat a la presó i acumulen 12 antecedents, la meitat dels quals una sola persona. Una patrulla a Ciutat Vella va ser alertada pel 112 d’un robatori acabat de cometre i la víctima va proporcionar una descripció dels delinqüents. La localització del mòbil els situava a poca distància i va permetre trobar-los de seguida i imputar-los els fets comesos minuts abans.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a abril 04, 2022 | 15:47
    ciutadà abril 04, 2022 | 15:47
    Multireincidents, o sigui: al cap de cinc minuts al carrer i a tornar-hi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa