Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou detinguts en l’operatiu contra una màfia violenta a l’àrea de Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut nou persones en el marc d’un macrooperatiu que ha arrencat aquest dimarts de matinada a l’àrea de Barcelona per desmantellar una organització violenta. Segons ha avançat El Periódico i han confirmat fonts policials, aquesta màfia es dedicaria principalment al segrest de persones i a diverses activitats delictives de caràcter molt violent i ja s’haurien produït diverses detencions al respecte.

L’epicentre d’aquest desplegament de la policia catalana seria el barri de la Mina del municipi veí de Sant Adrià de Besòs. En concret, els agents que participen en l’operatiu estarien concentrant els seus esforços en el carrer de Saturn, un indret on en els últims anys ja s’han produït diverses actuacions policials, principalment relacionades amb el narcotràfic, una problemàtica molt arrelada en aquesta zona.

Mor un home d’un tret a la Mina

Precisament, aquesta operació dels Mossos d’Esquadra es produeix només unes hores després que un home de 44 anys fos abatut a trets al carrer de Rosalía de Castro del mateix barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. La policia catalana està investigant els fets que haurien tingut lloc a última hora de la tarda i que a priori no tindrien cap mena de relació amb el desplegament de les forces de seguretat que està tenint lloc en aquests moments a la zona.

En una publicació a través de les xarxes socials, l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete, condemnava el crim d’aquest home, que va morir mentre estava sent traslladat a un Centre d’Atenció Primària (CAP) després de rebre almenys un tret, i aprofitava l’ocasió per reclamar més presència a la zona de les forces d’ordre públic i més actuacions judicials. “Condemno profundament la mort violenta d’aquesta nit a la Mina. El barri de la Mina mereix dignitat i poder fer vida normal i segura. Segueixo reclamant més presència dels Mossos d’Esquadra al barri. No podem normalitzar aquestes situacions”, assenyalava en el seu missatge la batllessa adrianenca.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a setembre 21, 2022 | 07:46
    ciutadà setembre 21, 2022 | 07:46
    Què us hi jugueu a que ja tornen a ser al carrer?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa