Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una altra noia denuncia que l’han punxat en una discoteca de Barcelona
  • CA

Nou cas de presumpta submissió química per abusar d’una noia en una discoteca. Una jove ha difós a Twitter que la matinada del passat dimecres va rebre una punxada a la cuixa mentre era a la discoteca Arena Classic de Barcelona. No fa ni una setmana, dissabte, dues noies en una altra discoteca de la ciutat haurien rebut també injeccions al braç amb alguna substància sense identificar.

Afortunadament, en els dos casos les víctimes van poder demanar ajuda ràpidament i no van patir cap abús sexual ni agressió després de l’incident. La jove que ha exposat els fets succeïts a Arena Classic s’identifica a Twitter amb nom i cognoms i mostra fotografies de l’informe que li han fet a l’Hospital Clínic, corroborant el seu relat.

Va notar clarament que li havien punxat la cuixa i de seguida va anar “corrent al porter de la discoteca” per demanar-li ajuda. Aquest responsable de seguretat la va asseure a un sofà perquè descansés. “Als deu minuts m’he desplomat, quedant-me semi-inconscient i amb una sensació de que havia de dir fer tot el que em diguessin”. Ella té clar, doncs, que ha estat “víctima d’una submissió química”.

Explica a continuació que efectius dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a la discoteca, així com una ambulància, presumptament alertats des del local d’oci nocturn. “He acabat a urgències de l’Hospital Clínic i l’equip mèdic no ha sabut dir-me quina substància m’han injectat”, afirma. En l’informe que fotografia i publica a la xarxa, el centre sanitari constata que la noia tenia a la cara interna de la cuixa esquerra una “lesió eritematosa en forma de placa d’un centímetre”. També defineix com a motiu de la consulta “punxada en discoteca amb característiques delictives” i transcriu el relat de la jove, afegint que en arribar a l’hospital ja es trobava una mica millor.

Preocupació dels Mossos d’Esquadra

Portaveus dels Mossos d’Esquadra, contactats pel TOT Barcelona, no han pogut confirmar l’assistència a la discoteca pel cas d’aquesta jove però asseguren tenir-ne coneixement. “Estem a l’espera que presenti denúncia”, responen.

En qualsevol cas, no es tractaria d’un cas aïllat com va admetre aquest dilluns la portaveu dels Mossos, Montserrat Escudé, en una entrevista a Catalunya Ràdio. La policia catalana ja investiga 14 casos al juliol, dels quals 11 a diferents locals de Lloret de Mar i 3 a Barcelona. De fet aquest dijous s’ha conegut un cas nou a la mateixa població de la Costa Brava. Per ara no s’ha identificat quina és la substància injectada.

El fenòmen preocupa a les autoritats i als locals d’oci nocturn, que preparen protocols de prevenció. Precisament la Guàrdia Urbana de Barcelona i el sector ultimen un projecte de corresponsabilitat, que es presentarà divendres, per a una millor prevenció i detecció de les violències sexuals en aquest entorn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa