Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues noies denuncien que se’ls va injectar droga en una discoteca de Barcelona
  • CA

En l’últim any i mig, els Mossos d’Esquadra han rebut 288 casos en què s’ha drogat la víctima sense consentiment, 72 dels quals a la regió de Barcelona. Els agressors droguen les víctimes per deixar-les semiconscients i agredir-les o abusar-ne sexualment. De fet, aquest increment ha dut a la creació d’un protocol d’actuació davant les violències sexuals en l’entorn de l’oci

Dues noies, punxades en una discoteca de Barcelona

Justament, s’ha conegut que dues noies van ser víctimes d’una punxada de droga en una discoteca de Barcelona. Els fets van passar aquest dissabte a la nit en una discoteca de la ciutat, Les enfants. Segons han explicat a les xarxes socials, va passar a la pista de ball, però es van adonar de seguida que els havien injectat alguna substància i es van allunyar del lloc.

Una d’elles va rebre la punxada en un braç i l’altra, a la cama, i sembla que l’objectiu era abusar-ne o agredir-les sexualment.

Segons expliquen fonts dels Mossos a Betevéles dues noies no han presentat denúncia formal a la policia, però han donat detalls a les xarxes socials. Relaten que van anar a la barra a demanar ajuda i que les van dur al “backstage”, on van començar a trobar-se malament. Amb tot, els Mossos d’Esquadra ho estan investigant.

Anar a un centre sanitari

Sigui com sigui, si no es vol presentar denúncia sí que s’insisteix en la necessitat d’anar a un centre sanitari immediatament per prevenir el risc de transmissió de malalties i intentar esbrinar quina droga s’ha injectat. I què expliquen les noies? Que no van anar a l’hospital fins hores després perquè desconeixien quins eren els protocols, i afegeixen que els responsables de la discoteca els van aconsellar anar Scap a casa.

Sembla que hi ha hagut altres casos a Catalunya, tot i que són casos aïllats i no s’ha arribat a consumar cap agressió ni abús sexual. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa