Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos troben la dona desapareguda feia dos dies a Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han localitzat aquest dissabte una dona que havia desaparegut a Barcelona el passat 27 de gener. A través de les xarxes socials, on havien fet una crida per localitzar-la, la policia ha informat que la Gabriela, aquesta veïna de Gràcia, ha estat localitzada “sana i estàlvia”.

El 27 de gener va desaparèixer. “Va marxar de casa i no ha tornat”, han explicat fonts policials aquest mateix dissabte, però unes hores abans, a través de les xarxes socials, on s’havien mobilitzat per demanar ajuda a la ciutadania per tal d’intentar localitzar aquesta dona, que viu a Gràcia. L’últim cop que va ser vista duia una jaqueta grisa, texans de color blau i unes vambes esportives blanques. La Gabriela és de complexió prima, fa 1,57 metres d’alçada, té els ulls marrons i el cabell llarg i de color castany fosc.

“La Gabriela va desaparèixer el 27 de gener a Barcelona. Ajuda’ns a trobar-la”, havia dit la policia aquest mateix dissabte, a través d’una piulada a Twitter.

Els Mossos afegeixen que “és un fals mite que calgui deixar passar 24 hores per si la persona torna abans de denunciar”, com va apuntar la caporala Laura Villanueva, responsable de l’Oficina d’Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra, en un reportatge del TOT Barcelona. “Els preguem que si detecten un comportament no habitual en un familiar, que vinguin a qualsevol comissaria, perquè aquestes 24 hores poden ser vitals”, va recalcar.

La policia catalana explica que el 98,9% dels casos de persones desaparegudes a Catalunya acaben essent resolts, en un percentatge molt elevat, perquè els desapareguts són trobats per la policia o perquè tornen voluntàriament a casa. A falta de recopilar les dades definitives de 2021, El nombre de denúncies per desaparicions a 2020 es va reduir un 35% a Barcelona respecte al 2019, passant de 804 a 520. Els Mossos ho van atribuir a les restriccions de mobilitat i el confinament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa