Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos detenen el principal investigat per la mort d’un home a Sant Andreu
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts un home de 19 anys com a principal responsable d’una mort violenta a Barcelona, segons ha informat el cos policial a través d’un comunicat. “Per part de Mossos d’Esquadra no es descarten més detencions”, assenyalen.

El passat 28 de novembre als volts de la 1 hora de la matinada la policia va ser alertada d’una baralla a la plaça de Can Fabra del districte de Sant Andreu. Els agents, entre els quals hi havia indicatius de seguretat ciutadana i de l’àrea regional de recursos operatius (ARRO) es van desplaçar al lloc dels fets i van localitzar una persona amb una ferida al pit. Els mateixos agents van efectuar maniobres de reanimació fins que va arribar el sistema d’emergències mèdiques (SEM) de la Generalitat i va traslladar el ferit a un centre hospitalari. Malauradament, va morir poques hores després.

Els Mossos d’Esquadra han localitzat el principal sospitós de l’homicidi durant la matinada d’aquest dimecres, quan un dispositiu de localització i detenció d’agents de la divisió d’investigació criminal (DIC) de Barcelona han detingut a l’investigat a l’Hospitalet de Llobregat. “La investigació continua oberta i sota secret d’actuacions”, expliquen fonts policials.

Els Mossos busquen una organització criminal

Els Mossos d’Esquadra també tenen en marxa un dispositiu d’investigació per desarticular una organització criminal especialitzada a realitzar encastaments en empreses del sector d’audiovisuals i informàtica. Des de primera hora del matí, estan escorcollant diversos punts de l’àrea de Barcelona i Badalona -s’han produït ja set entrades- i el cos policial preveu practicar una desena de detencions.

La nit de Nadal, a les dues de la matinada i coincidint amb la primera nit del toc de queda, un grup organitzat va encastar un cotxe Volkwagen blanc contra una botiga de tecnologia de la carretera de Sants, 94, New Cash Technology. Els lladres van fer xocar el vehicle a l’aparador de l’establiment i s’han endut bosses plenes de mòbils i altres aparells electrònics. Van fugir amb un altre cotxe i una patrulla dels Mossos els va perseguir amb el vehicle policial, però no va aconseguir aturar-los.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa