Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un motorista al caure de la moto en un accident a Sarrià
  • CA

Un motorista de 28 anys ha mort aquesta matinada de diumenge en un accident de trànsit al barri de Sarrià. El conductor ha perdut la vida al caure de la motocicleta que conduïa, en un accident que ha ocorregut a l’alçada del número 97 de l’avinguda de J. V. Foix, segons ha detallat l’Ajuntament de Barcelona. No és l’únic sinistre amb resultat tràgic de les últimes hores. Un altre motorista, de 34 anys, va morir aquest dissabte a la nit en un xoc múltiple amb tres cotxes i una motocicleta implicats al centre de Badalona.

L’Ajuntament de Barcelona ha explicat que un altre passatger viatjava en la mateixa motocicleta que ha patit l’accident al districte de Sarrià-Sant Gervasi. En el seu cas, ha resultat ferit lleu en la caiguda. Es desconeixen les causes de l’accident, que ha succeït cap a la 1.15 hores.

La Guàrdia Urbana ha obert una investigació per esclarir els motius que ha acabat amb els dos passatgers del vehicle a terra i amb un d’ells mort. Al lloc dels fets s’han traslladat efectius de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, dotacions dels Bombers de Barcelona i també del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Amb l’accident d’aquesta passada nit, Barcelona registra 12 morts en sinistres de trànsit aquest any. Segons dades del consistori, vuit de les persones que han perdut la vida enguany en accidents eren motoristes, dos conduïen vehicles privats, un era conductor d’autobús i una altra víctima era un vianant, que va ser atropellat per un cotxe.

A banda, 146 persones havien resultat ferides greus per accidents a Barcelona des de principis d’any i fins al passat 21 de novembre. L’Ajuntament de Barcelona ha expressat el seu condol i ha lamentat la mort del motorista aquest diumenge. Alhora, el Consistori ha transmès que referma el seu “compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit”. Al conjunt de Catalunya, es van quantificar 119 víctimes mortals i 519 ferits greus per sinistres a la carretera entre gener i mitjans de novembre passat. Des de l’any 2000, la xifra de morts en carretera a Catalunya supera les 6.300 víctimes.

Més notícies
Cotxes i motos circulant a Barcelona / Europa Press
Aquest és el tram tancat al trànsit per una avaria a la Gran Via
Notícia: Aquest és el tram tancat al trànsit per una avaria a la Gran Via
Comparteix
La reparació d'una canonada de gran diametre altera la circulació durant el cap de setmana
Imatge d'arxiu del metro de Barcelona / Jordi Play
Un home llença una dona a les vies del metro
Notícia: Un home llença una dona a les vies del metro
Comparteix
La dona ha pogut ser rescatada abans que passés el comboi de la L-1 a la parada d'Urgell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa