Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és el tram tancat al trànsit per una avaria a la Gran Via
  • CA

Les obres de reparació d’una averia en una canonada d’aigua a la Gran Via alteren aquest cap de setmana la circulació habitual del trànsit entre els barris de la Marina del Port i la Bordeta, al districte de Sants-Montjuïc. Els treballs són entre els carrers Química i Mineria, a tocar del passeig de la Zona Franca i la plaça d’Ildefons Cerdà. A conseqüència de l’obra, es prohibeix la circulació de vehicles en el lateral de la Gran Via a l’alçada del carrer Química, ha informat l’Ajuntament de Barcelona.

A més, el pont del carrer Química i aquest mateix carrer s’han tallat a la circulació per evitar enllaçar amb l’accés al lateral de la Gran Via. El pont es manté tancat des del dijous a causa de la reparació, que s’efectua en una canonada de gran diametre, situada sota un lateral de la Gran Via de les Corts Catalanes.

La previsió de l’Ajuntament és que tot el tram afectat es reobri a la circulació el diumenge a última hora de la tarda. En tot cas, el Consistori adverteix que “les obres podrien allargar-se el cap de setmana següent”, en funció de la dimensió de la reparació necessària de l’averia.

Els autobusos de TMB i de les línies del Baix Llobregat que transiten per aquest punt pròxim a la Zona Franca es desvien per poder incorporar de nou a la Gran Via i seguir el recorregut habitual. També a causa de les obres, la parada de la Campana ha quedat anul·lada i s’habilita com a alternativa l’existent per a la línia V5, situada al carrer Mineria.

Les modificacions no afecten a la línia V5, entre Mare de Déu de Port i Pedralbes, que continua cobrint el seu trajecte habitual, explica l’Ajuntament. A banda dels canvis de mobilitat durant aquest cap de setmana, el Consistori admet que també es poden produir molèsties per soroll mentre es completa la reparació, sobretot en el bloc d’habitatges situat a la confluència dels carrers Mineria, Química i Gran Via.

Més notícies
La planta de Nissan a la Zona Franca / ACN
El ‘hub’ de descarbonització pren la davantera per substituir Nissan
Notícia: El ‘hub’ de descarbonització pren la davantera per substituir Nissan
Comparteix
La mesa de reindustrialització prioritza el consorci de QEV i busca un projecte complementari a la Zona Franca
El taxista ha rebut almenys dues ganivetades / Élite Taxi
Un taxista, apunyalat després d’una discussió amb un ciclista
Notícia: Un taxista, apunyalat després d’una discussió amb un ciclista
Comparteix
Els Mossos busquen l’agressor, que ha fugit després de la baralla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa