Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor una dona de 70 anys en un incendi a Sarrià-Sant Gervasi

Un dona de 70 anys ha mort aquest dimecres al matí en l’incendi en un pis al barri del Putxet i el Farró, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, els Bombers de Barcelona han rebut l’avís poc després de les deu del matí, quan diversos ciutadans han alertat que hi havia flames i fum en un dels pisos del bloc ubicat en el número 84 del passeig de Sant Gervasi.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat set dotacions del cos barceloní per extingir el foc, que han pogut donar les flames per apagades al cap de pocs minuts. Els Bombers estan investigant les causes que haurien originat el foc, que ara com ara encara es desconeixen. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per provar d’esclarir els fets i les circumstàncies en les quals s’han produït.

En una publicació a través de les xarxes socials, els Bombers han lamentat la mort i han volgut traslladar el seu condol a la família i coneguts de la víctima. “El cos de Bombers expressem el nostre més sentit condol als familiars i a les amistats de la dona de 70 anys que ha mort aquest matí en un incendi al districte de Sarrià – Sant Gervasi”, han assenyalat.

Seguirà ampliació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa