Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un bomber de Barcelona en un accident al Congost del Mont-rebei

El cos de Bombers de Barcelona ha lamentat aquest matí la mort d’un company a través de les seves xarxes socials, des d’on també han mostrat el condol als familiars de la víctima. Segons apunta la periodista Anna Punsí, es tracta d’un home de 42 anys que practicava salt base al Congost de Mont-rebei (Pallars Jussà), una activitat que consisteix a saltar amb paracaigudes des de poca altura. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses unitats dels Mossos d’Esquadra i un helicòpter per fer l’aixecament del cos. Fonts policials han explicat al TOT Barcelona que en aquests moments s’ha obert una investigació per intentar detallar les causes de l’accident i poder passar un informe complet a l’autoritat judicial.

L’accident de Guipúscoa

El cos de Bombers de Barcelona lamenta de nou un accident com feia temps que no ho havia de fer. A la ciutat de Barcelona, un dels darrers més recordats és el que va posar fi a la vida d’un bomber de 28 anys quan intentava rescatar, l’any 2010, un nen en un solar del barri de la Pau, districte de Sant Martí. L’infant va perdre una pilota a una estació transformadora d’electricitat al carrer de Guipúscoa. Els Bombers, que van intentar socórrer el menor, no sabien que en aquell solar constava un centre electrificat.

A inicis de 2022, l’Ajuntament va dedicar un carrer a Joan Garrido, el bomber que va morir en aquesta operació. L’abril de l’any passat, l’alcaldessa Ada Colau, juntament amb el tinent de l’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle; el regidor del Districte de Sant Martí, David Escudé; el Cap del Servei de Protecció Civil, Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament, Sebastià Massagué; i els familiars de la víctima, va descobrir la placa honorífica en un acte solemne. Durant uns quants anys, l’espai de l’accident havia guardat el record de la víctima amb flors i dedicatòries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa