Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Clínic i l’Hospital de Barcelona, centres afectats pels furts de mòbils
  • CA

L’home detingut per robar telèfons mòbils de pacients de centres sanitaris de Barcelona hauria actuat principalment al Clínic i a l’Hospital de Barcelona. El presumpte implicat va aconseguir emportar-se amb èxit almenys sis aparells de persones que es trobaven hospitalitzades en aquestes dues instal·lacions de la capital catalana.

Fonts policials consultades pel TOT Barcelona confirmen que el lladre va ser enxampat el passat dissabte pels vigilants de seguretat del Clínic, que van retenir l’home en sospitar que podria estar relacionat amb diversos furts que havien tingut lloc a les habitacions del centre sanitari. L’equip de seguretat va alertar aleshores les autoritats i una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona es va personar a l’hospital per comprovar si es podia tractar d’un cas de robatori.

Els efectius que van acudir al Clínic van detectar que l’home retingut portava a sobre diversos telèfons mòbils que podrien provenir d’altres centres sanitaris de la capital catalana, en concret de l’Hospital de Barcelona, ubicat a l’avinguda Diagonal. Els agents van procedir a detenir aleshores el presumpte implicat, que va ser portat a la comissaria del cos policial barceloní del districte de les Corts.

Una tècnica depurada

Segons la informació facilitada per la Guàrdia Urbana, el lladre aconseguia accedir a les instal·lacions pràcticament sense despertar sospites i aprofitava el moment que els pacients es trobaven descansant o fora de l’habitació per introduir-se a les cambres i robar-los el telèfon mòbil. De fet, l’arrestat hauria utilitzat aquesta tècnica amb èxit en almenys sis ocasions sense que ningú l’enxampés in fraganti.

Sense informació dels antecedents

Per ara es desconeix si el lladre podria haver actuat en altres centres sanitaris de la capital catalana amb anterioritat i si se’l pot relacionar amb el robatori de més aparells o d’altres utensilis o objectes. Les autoritats tampoc han facilitat més detalls sobre els possibles antecedents de la persona arrestada per aquests sis robatoris confirmats.

A preguntes del TOT Barcelona, fonts de l’Hospital Clínic han assegurat que el centre no farà cap mena de declaracions ni comentaris al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa