Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Macrodispositiu policial al Paral·lel per acabar amb les baralles de nit
  • CA

Aquest cap de setmana els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han efectuat un macrodispositiu policial de 150 efectius de diverses unitats d’ambdós cossos per acabar amb les baralles que es produïen a l’exterior d’un local d’oci a l’avinguda Paral·lel. Els veïns, farts dels sorolls, havien avisat als uniformats perquè posessin ordre i acabessin amb els crits de nit.

A través d’un fil de Twitter, els Mossos d’Esquadra han explicat el succés. Així mateix, han detallat el balanç de resultats: tres infraccions administratives, un detingut per ordre judicial, sis denúncies per tinença de drogues i dues denúncies per tinença d’armes blanques.

Un apunyalament a la Diagonal

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home considerat el presumpte autor d’un apunyalament a l’Avinguda Diagonal de Barcelona. Els fets haurien tingut lloc a l’entorn del carrer Marroc, al barri del Poblenou. Segons ha informat Betevé, els fets han ocorregut al voltant de les cinc de la matinada de dissabte, 23 d’abril, a l’avinguda i hauria estat durant una baralla entre dos amics. Segons ha avançat el diari El Caso, el ferit ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital del Mar, amb diverses ferides per ganivetades a la panxa i al braç.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per esclarir-ne els fets i acabar d’obtenir tots els detalls del que ha ocorregut en aquest fet.L’últim succés amb arma blanca conegut a la ciutat va ser el 2 de febrer. Aleshores, els Mossos d’Esquadra van detenir un home acusat d’apunyalar dues persones al carrer del Clot amb Aragó. Els dos ferits van ser traslladats a centres hospitalaris. Dues setmanes abans, el 16 de gener, la policia va detenir un noi que, presumptament, havia apunyalat el seu pare amb un ganivet en un pis del barri d’Hostafrancs.

Més notícies
Una detenció practicada per la Guàrdia Urbana / GUB
Apunyalen un home a la Diagonal de Barcelona
Notícia: Apunyalen un home a la Diagonal de Barcelona
Comparteix
La policia ja ha detingut el presumpte autor
Els Mossos d'Esquadra busquen l'Adolfo, desaparegut a Barcelona el 21 d'abril / Mossos d'Esquadra
Desaparegut un home a la Via Laietana amb un defecte en la parla
Notícia: Desaparegut un home a la Via Laietana amb un defecte en la parla
Comparteix
Es diu Adolfo, fa 1,55 metres d'alçada, té la pell bruna i anava amb una dessuadora grisa i uns pantalons marrons
Amenaces de mort cap a Carles Ponsí, il·lustrador de la revista satírica El Jueves / Instagram
Cancel·la signar llibres per Sant Jordi per “amenaces d’extrema gravetat”
Notícia: Cancel·la signar llibres per Sant Jordi per “amenaces d’extrema gravetat”
Comparteix
L'il·lustrador Carles Ponsí, de la revista 'El Jueves', no serà durant la festa del llibre després de rebre missatges on li diuen que el mataran
Manifestants alimenten el foc en les protestes al tercer aniversari de l'1-O / Jordi Borràs
Absolts dos joves acusats de desordres públics en el tercer aniversari de l’1-O
Notícia: Absolts dos joves acusats de desordres públics en el tercer aniversari de l’1-O
Comparteix
La fiscalia els demanava cinc anys de presó per desordres públics i atemptat a l’autoritat durant les protestes a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa