Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El luxós botí de joies, bosses i rellotges interceptat en una furgoneta
  • CA

Sumptuós botí localitzat dins d’una furgoneta. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dues persones que transportaven una furgoneta en què amagaven al seu interior una gran quantitat d’objectes d’alt valor.

El cos de policial local ha detallat aquest dissabte el material que va interceptar als dos sospitosos, arrestats el dijous per la tarda. A més d’una important quantitat de diners en efectiu, l’inventari inclou rellotges, joies i bosses de mà “de procedència il·lícita”, ha explicat la Guàrdia Urbana en un missatge a les xarxes socials.

Els agents han valorat les diferents joies decomissades i suposadament sostretes en un cost de 106.703,89 euros. Alhora, els rellotges confiscats es taxen en 8.030 euros i les bosses de marques d’alta gamma comissades, en 8.000 euros més. A banda, la policia ha confiscat 15.930 euros en metàl·lic en l’escorcoll al vehicle. En total, el botí suma 138.663,89 euros.

Agents de paisà de la Guàrdia Urbana van practicar la detenció dels dos individus. Va tenir lloc dijous a la tarda al districte de l’Eixample.

No és l’única detenció aquesta setmana a Barcelona en què els cossos policials han pogut recuperat objectes d’alt valor. Els Mossos d’Esquadra van detenir el dimarts al vespre un home que, pocs minuts abans, havia sigut vist despenjant-se des de la teulada d’un bloc del barri de Sant Gervasi-Galvany mentre duia una maleta i una bossa on carregava joies i altres pertinences acabades de robar.

En aquest altre cas, el material furtal es quantificava en 60.000 euros. L’avís d’un veí que va veure l’home fent piruetes per descendir des del capdamunt d’un edifici fins al carrer va resultar clau per mobilitzar els agents, que van iniciar una recerca de l’individu en els carrer de l’entorn on s’havia produït el robatori. Dues dotacions de Mossos d’Esquadra van buscar-lo fins que van localitzar-lo al carrer Santaló. El presumpte autor del robatori va intentar escapar a l’adonar-se de la presència dels agents, però els policies van acabar enxampant-lo.

Més notícies
Imatge d'arxiu del metro de Barcelona / Jordi Play
Un home llença una dona a les vies del metro
Notícia: Un home llença una dona a les vies del metro
Comparteix
La dona ha pogut ser rescatada abans que passés el comboi de la L-1 a la parada d'Urgell
Una imatge d'arxiu de l'anterior edició de Natura Encesa | Letsgo
El polèmic espectacle de llum de Pedralbes no té permís de la Generalitat
Notícia: El polèmic espectacle de llum de Pedralbes no té permís de la Generalitat
Comparteix
El Departament de Cultura comunica a la FAVB que no rebut sol·licitud d'autorització de l'Ajuntament, tot i ser preceptiva

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa