Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un lladre, a cops amb la víctima per robar-li la bici a Ciutat Vella
  • CA

Situació rocambolesca a Ciutat Vella. Aquest diumenge un home ha rebut cops per part d’un lladre que li estava robant la bicicleta elèctrica. Segons ha informat la Guàrdia Urbana de Barcelona, una patrulla de Ciutat Vella va detenir l’individu que intentava endur-se la bici colpejant el sue propietari.

D’acord amb la informació de la policia, la víctima del robatori estava tanquil·la menjant en un restaurant del barri quan va veure que un altre home volia emportar-se la seva bicicleta elèctrica, valorada en 1.200 euros. Mentre impedia que el lladre s’emportés la bici, els agents van poder arribar i detenir l’individu.

Un altre robatori amb violència a Ciutat Vella

Aquesta notícia es produeix després que la setmana passada es conegués que quatre autors d’un robatori violent que va tenir lloc el passat 2 de setembre al districte de Ciutat Vella han entrat a presó. Els fets van tenir lloc en el carrer de Sant Josep Oriol del barri del Raval i van acabar amb la víctima del robatori ferida per una ganivetada.

Segons la informació facilitada pels Mossos d’Esquadra, l’operació per detenir els quatre implicats en el robatori va comptar amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que va ser clau per poder arrestar els lladres fugats.

Es dona la circumstància que l’incident va ser enregistrat en vídeo per un vianant, que va poder captar com els criminals assaltaven la víctima i, quan aquesta provava de resistir-se amb força al robatori, un d’ells li assestava una ganivetada per alliberar-se de la pressió i poder fugir del lloc corrents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa