Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
A presó quatre lladres reincidents que van apunyalar un jove en un robatori
  • CA

Els quatre autors d’un robatori violent que va tenir lloc el passat 2 de setembre al districte de Ciutat Vella han entrat a presó. Els fets van tenir lloc en el carrer de Sant Josep Oriol del barri del Raval i van acabar amb la víctima del robatori ferida per una ganivetada.

Segons la informació facilitada pels Mossos d’Esquadra, l’operació per detenir els quatre implicats en el robatori va comptar amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que va ser clau per poder arrestar els lladres fugats.

Es dona la circumstància que l’incident va ser enregistrat en vídeo per un vianant, que va poder captar com els criminals assaltaven la víctima i, quan aquesta provava de resistir-se amb força al robatori, un d’ells li assestava una ganivetada per alliberar-se de la pressió i poder fugir del lloc corrents.

En aquest sentit, tal com ha confirmat la policia catalana, les quatre persones detingudes eren lladres reincidents que ja tenien antecedents per altres fets similars ocorreguts a la capital catalana.

A través d’una publicació a les xarxes socials, els Mossos d’Esquadra també han informat de l’entrada a presó de les cinc persones que en els darrers dies han estat detingudes com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb violència que han tingut lloc a Barcelona.

Pla Tremall

Dispositius com el que ha permès detenir tant els quatre implicats en el robatori ocorregut al barri del Raval com els altres cinc arrestats que han acabat a presó s’emmarquen en el pla d’acció Tremall, un desplegament especial dels Mossos d’Esquadra que lluita contra la multireincidència en els robatoris violents a la capital catalana. Aquesta iniciativa facilita la ràpida actuació dels agents en els diferents dispositius d’oci nocturn i de prevenció de robatoris de rellotges d’alta gamma que es despleguen de divendres a diumenge en diferents punts de la ciutat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluís a setembre 06, 2022 | 16:41
    Lluís setembre 06, 2022 | 16:41
    La plaça de Sant Josep Oriol no és al barri del Raval sinó al Barri Gòtic al costat de l'església del Pi. El que sí que hi ha al Raval és el carrer de Sant Josep Oriol a tocar de la rambla del Raval. Caldrà a quin barri ha passat tot plegat. Sempre podeu parlar del districte de Ciutat Vella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa