Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una dona de 89 anys mor en un incendi a Sarrià
  • CA

Una dona de 89 anys ha mort aquest dimarts a la nit en un incendi a casa seva, al número 61 del passeig Manuel Girona, al barri de Sarrià. Els Bombers van rebre l’avís cap a les 23.00 hores i van desplaçar vuit dotacions, a més de dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. 

La policia catalana ha obert una investigació per determinar les causes del foc. L’Ajuntament de Barcelona ha activat el Serveis d’Urgències i Emergències Socials per atendre els familiars de la víctima.

Sisè incendi mortal aquest any

És el sisè incendi mortal que hi ha hagut aquest any a Barcelona. El més recent va ser a finals de novembre, quan una família –els dos progenitors i dos infants d’un i tres anys va morir per inhalació de fum en un local ocupat de la plaça Tetuan. Els serveis d’emergència van poder rescatar quatre persones més que s’havien refugiat en un pati interior de la finca. Després d’una llarga investigació, els Mossos d’Esquadra van determinar que la causa del foc havia estat accidental i que no tenia cap relació amb la baralla que s’havia produït la nit anterior a les portes del local.

Dels altres quatre incendis mortals, tres han tingut com a víctima dones d’edat avançada que vivien soles. A principis de setembre una dona de 87 anys va morir a causa d’un incendi a casa seva, al barri de Sant Martí Provençals. Al mes de maig hi va haver un altre incendi al passeig de la Zona Franca, al barri de la Marina del Port, en el qual va morir dona de 89 anys, mentre que al mes de març se’n va registrar dos més: un al carrer Pau Claris en el qual va morir una dona gran i un altre a la Trinitat Nova on va perdre la vida una dona de 44 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa