Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Incendi a Barcelona: cremen 300 metres quadrats al Parc del Guinardó

Veïns del Parc del Guinardó han alertat a través de la plataforma de Twitter d’un incendi que ha començat a cremar pocs minuts abans de les 16 h i ha aixecat una enorme columna de fum prop de les zones on viuen. Segons informen fonts municipals al TOT Barcelona, quatre dotacions del cos de bombers, dues d’elles carregades amb aigua, s’han dirigit fins a la zona on s’ha iniciat el foc i hi han pogut accedir sense cap problema. Actualment, segons han confirmat fonts municipals, el foc ja està extingit.

El foc que ha afectat una superfície de 1.000 m2 de matolls. Cap persona ha resultat ferida en aquest incendi que segueix viu. Les columnes de fum són visibles des de diversos punts de la ciutat tal com es pot veure en les següents imatges que han publicat diversos usuaris a les xarxes.

Actualment, la capital catalana es troba en el nivell 2 del Pla Alfa per risc d’incendi forestal, una situació que s’allargarà fins al pròxim dilluns 17 d’abril a causa del vent que bufarà de l’oest.

Un altre incendi a la ciutat

Aquest incendi al Parc del Guinardó s’ha produït pràcticament 24 hores després que ahir cremessin diversos matolls i un arbre als Jardins de Can Mantega, al carrer de Joan Güell del barri de Sants. En referència a l’incendi d’ahir, les aparatoses flames es van produir ben a prop de la calçada, en una zona verda que delimita la vorera amb el tram de carretera d’aquell carrer. Una dotació d’agents del cos de Bombers de Barcelona es va desplaçar fins al lloc on s’han produït els fets responent a l’avís d’uns veïns que es trobaven a la zona del foc en aquell precís moment i, després d’una estona, van poder extingir el foc sense cap mena d’ensurt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa