Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO: Dos ferits per l’incendi en una antiga benzinera a la rambla de Prim
  • CA

Dues persones han resultat ferides per l’incendi en una benzinera abandonada a la rambla de Prim, al districte de Sant Martí de Barcelona. El foc ha arrencat aquest diumenge a la tarda i ha provocat una gran columna de fum visible des de diferents punts de la ciutat.

Segons la informació facilitada pel consistori barceloní, les instal·lacions afectades estan ubicades al número 300 de la rambla de Prim i les flames no només han afectat la benzinera, sinó que també han fet estralls en un magatzem contigu. Sis dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat per poder estabilitzar i extingir el foc, que no ha pogut donar-se per apagat fins dos quarts de nou del vespre. Al lloc dels fets també s’hi han desplaçat efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del cos dels Mossos d’Esquadra.

Les primeres informacions apunten que hi ha diversos vehicles que estaven estacionats a les proximitats d’aquesta benzinera abandonada que han resultat afectats per les flames. Aquesta circumstància explicaria el soroll d’explosions que alguns veïns de la zona han sentit en diversos moments de la tarda, ja que es tractaria dels neumàtics de les rodes dels cotxes espetegant.

Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’incendi ha deixat dues persones ferides. Concretament, una persona ha estat traslladada a un centre sanitari en estat menys greu i l’altra ha rebut l’alta in situ després de ser atesa.

Investigació oberta

Pel que fa a les causes que l’haurien provocat, les autoritats mantenen obertes totes les possibilitats i no descarten que pugui tractar-se d’un foc intencionat.

Fonts municipals apunten que els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació al respecte per provar d’esclarir les causes que han provocat el foc en aquesta antiga benzinera.

Una gran columna de fum

Diversos ciutadans s’han fet ressò a través de les xarxes socials de la gran columna de fum negre que ha provocat l’incendi, que era visible des de diferents punts de la capital catalana com el districte de Sant Andreu, entre altres. Molts han compartit imatges de la seva perspectiva de la fumarada preguntant-se en la majoria de casos exactament d’on provenia el fum i on s’estava produint l’incendi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa