Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Urbana rescata un cotxe a punt de caure per un barranc a Vallvidrera

La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona han rescatat in extremis un vehicle que estava a punt de caure per un barranc a Vallvidrera. Tal com han publicat a les xarxes socials, l’han pogut salvar sense conseqüències majors. “Aquest matí, juntament amb els Bombers de Barcelona, hem treballat en el rescat d’un turisme que ha pujat accidentalment sobre una barrera de seguretat de la carretera Sarrià-Vallvidrera”, han informat. “El vehicle ha quedat suspès amb risc d’espenyar-se per un barranc, sense conseqüències“, han afegit.

A la imatge es pot observar com un camió de grans dimensions subjecta un cotxe que, en el moment de la instantània, està a l’aire, subjectat per unes cordes, per tal de reconduir-lo a la carretera, després d’estar a punt de caure per un precipici.

Aquest cap de setmana, també, ha transcendit que la Urbana ha aconseguit identificar i detenir una persona que venia substàncies estupefaents en moto. “Agents de paisà el van localitzar i el van seguir fins a poder veure una transacció per detenir-lo”, han informat. “Portava més de 50 grams de cocaïna“, han detallat, a través de la xarxa social Twitter. Així mateix, la policia ha agraït el suport veïnal per tal de poder acabar amb la pràctica delictiva, comesa al districte de Nou Barris, d’aquesta persona.

Una altra important gesta policial ha estat la desarticulació d’una organització criminal dedicada al processament i tràfic de drogues sintètiques. Ha estat un operatiu que ha comptat amb el suport dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i l’Agència Tributària. Tot i que ho han fet públic aquest dissabte els diferents cossos policials, a través de notes de premsa i missatges a les xarxes socials, l’acció data de mitjans de febrer. Amb aquest operatiu s’han detingut 10 persones i s’han requisat nombroses varietats de diferents drogues. Se’ls acusa de tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals. De la desena d’arrestats, sis han ingressat a presó després del seu passi a disposició judicial, indica la policia catalana.

Nou comentari

Comparteix