Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fugen d’un control policial i deixen enrere una arma simulada i cocaïna
  • CA

Estranya cas de presumpte tràfic de droga a Barcelona. Agents de la Guàrdia Urbana van fer aturar un cotxe aquest dimarts que els havia cridat l’atenció perquè circulava amb la suspensió molt baixa. Una patrulla feia un control de trànsit al carrer Marina de matinada i els va senyals de matinada perquè paressin.

Hi havia 5 persones al vehicle en el moment en què la policia li va donar l’avís d’aturada. De sobte 3 dels ocupants van sortir corrent del cotxe per fugir dels agents i la Urbana va demanar reforços per perseguir-los. Un veí va avisar que un dels fugitius havia llançat a terra durant la corredissa un objecte sospitós: la policia va anar a recollir l’objecte i va comprovar que era una arma de foc simulada. La policia té la descripció dels tres però segons la informació disponible no estarien localitzats ni detinguts de moment, ni tampoc consta cap denúncia de robatori amb força fent servir arma de foc que n’expliqui les circumstàncies.

Al cotxe s’hi havien quedat dos passatgers, no obstant. La policia va registrar-los a ells i al vehicle, on va trobar 74 grams de cocaïna, diners en metàl·lic, samarretes, gorres i colònies, expliquen portaveus policials al TOT Barcelona. Van ser arrestats en no saber explicar l’origen de la droga i la resta de material confiscat. Estan acusats d’un delicte contra la salut pública i un delicte lleu de furt. La roba i les colònies tampoc coincideixen amb cap fet delictiu denunciat per ara. Els fets van tenir lloc al tram baix del carrer Marina, al districte de Sant Martí.

Els cossos policials catalans estan especialment alerta pel que fa a armes de foc, després que els últims mesos hi hagi hagut diversos tirotejos, morts o incidents en què hi havia una pistola involucrada. L’últim cas, molt mediàtic, va ser una presumpta revenja a la Barceloneta: dos homes en motocicleta van disparar trets contra un home amb antecedents delictius en una zona concorreguda de vianants. La víctima va rebre 3 trets a la cama però ha sortit de perill, mentre que una bala perduda va rebotar i va ferir lleument un nen de 8 anys que era a prop amb els seus pares.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa