Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Frustren el robatori d’un rellotge de 70.000 euros a l’Eixample

Ahir, dijous 27 d’abril, un grup d’agents de paisà de la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) que patrullava els carrers de l’Eixample van enxampar dues persones en el moment en el qual li robaven del canell el rellotge a una dona i van poder evitar-ho al moment. Es tracta d’un complement de luxe, valorat en 70.000 euros segons explica el cos policial de la Guàrdia Urbana a través del seu compte de Twitter.

Els agents vestits amb roba de carrer van veure als dos homes com li estiraven violentament el rellotge a la dona, és a dir, els van enxampar in fraganti. En veure-ho, els agents de paisà del cos policial barceloní van poder actuar ràpidament i detenir als dos lladres. El rellotge, doncs, va retornar sa i estalvi a les mans de la seva legítima propietària.

Roben el rellotge a un tenista

Uns lladres que circulaven amb moto van robar el rellotge valorat en 70.000 euros al tenista Grigor Dimitrov, el qual es trobava a la capital catalana per disputar el torneig de tenis del Compte de Godó la setmana passada. Els fets van tenir lloc a l’Avinguda Sarrià, a l’altura de Diagonal, passades les nou de la nit.

Els dos presumptes autors li haurien estirat el rellotge de polsera que duia el tenista al canell mentre ell era dins el cotxe. Per fer-ho, els dos lladres que anaven en moto van plegar-li el retrovisor del cotxe per, d’aquesta manera, obligar-lo a baixar la finestra i treure el braç per tornar a col·locar correctament el retrovisor i aprofitar el moment per robar-li d’una estrebada l’objecte de valor. El tenista, que ocupa la 25a posició del rànquing de millors tenistes del món, va denunciar els fets al cos de Mossos d’Esquadra, els quals van obrir una investigació policial per un delicte de robatori amb violència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa