Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un foc en un traster provoca un ensurt als veïns de Ciutat Vella
  • CA

Un foc ha cremat un traster particular d’una finca a Ciutat Vella, tal com ha avançat Betevé i han confirmat fonts municipals al TOT Barcelona. Els veïns, en veure les flames des del carrer, han alertat als Bombers de Barcelona, que ja han apagat l’incendi i ara ventilen com poden l’edifici afectat. L’immoble afectat està a la placeta d’en Marcús, al barri de la Ribera. Les mateixes fonts consultades detallen que l’incident no ha provocat cap ferit i que encara no saben les causes que l’han provocat.

Dos incendis petits en 24 h

Últimament s’han produït diferents incendis a la ciutat de Barcelona, si bé no ha calgut lamentar cap víctima en cap d’ells. Durant la nit del passat dimecres es va originar un foc en un habitatge del barri de Bon Pastor. Així, ja són dos incendis els que s’han declarat a la ciutat en menys de 24h. Cap d’ells, això sí, ha tingut la virulència d’un foc declarat el passat 29 de novembre a la ronda de Sant Antoni, 80, que va estar actiu durant dues hores aproximadament. Els Mossos d’Esquadra van custodiar el local afectat, que es tracta d’una botiga d’electrònica, i van acordonar la zona perquè ningú hi pugués accedir.

L’incendi de la benzinera abandonada

L’altre gran incendi que ha viscut Barcelona en les darreres setmanes es va produir en una benzinera abandonada del barri del Besòs i el Maresme i va deixar dos ferit. L’enorme columna de fum que es podia veure des de diferents punts de la ciutat, avisava d’un incendi complicat, però els Bombers el van poder apagar amb certa diligència. Segons va poder saber aquest diari, les instal·lacions afectades estan ubicades al número 300 de la rambla de Prim i les flames no només van afectar la benzinera, sinó que també van fet estralls en un magatzem contigu. El foc va revifar tres cops més durant les següents hores, malgrat que, en aquests casos, no va tenir cap incidència greu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa