Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fereixen un home amb una arma de foc després d’una discussió en un bar
  • CA

Una discussió en un bar del districte de Nou Barris ha acabat amb un home ferit per arma de foc. Així ho ha avançat Metrópoli Abierta i ho ha confirmat betevé, que també han assenyalat que els Mossos d’Esquadra van rebre un avís del CUAP de Nou Barris que els va fer activar el protocol que cal seguir quan fereixen una persona amb arma de foc.

Els fets es van produir, concretament, aquest dissabte a la tarda a l’avinguda de Sant Quirze. Pel que fa a les detencions, de moment no s’ha efectuat cap perquè no s’ha trobat la persona que va disparar l’arma. D’altra banda, l’home ferit va ser atès d’urgències al CUAP i la seva vida no corre perill.

Amenaça amb un revòlver la seva dona davant del seu fill

En un altre punt de la ciutat, al carrer de Nou de la Rambla, al barri del Raval, es va viure un altre episodi amb una arma de foc. Tal com va avançar La Vanguardia, van detenir l’actor cubà, conegut per participar fa anys en programes del cor, Dinio Garcíaper presumptament amenaçar amb una arma de foc, un revòlver, la seva dona, Milena Leyva. Tal com va afegir el mateix diari, Levya va denunciar els fets i patir maltractament a la comissaria de Nou de la Rambla. A més, va assegurar que Garcia la va amenaçar davant del seu fill.

Després que Leyva formulés aquesta denúncia, va afegir La Vanguardia, una patrulla va anar fins al domicili de García, que està situat al mateix carrer de Nou de la Rambla. El van trobar amb el seu fill en braços. Després el van detenir i, més tard, el van traslladar fins al jutjat de violència masclista.

El cas de la parella de Dinio recorda que aquest 2022 hi ha hagut diversos casos de violència masclista que han commocionat Barcelona. Un dels més destacables és el de l’home que va intentar matar la seva parella en un bar del barri de la Bonanova (districte de Sarrià-Sant Gervasi) el passat mes de maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa