Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen Dinio per presumptament amenaçar amb un revòlver la seva dona
  • CA

Aquest dissabte han detingut l’actor cubà, conegut per participar fa anys en programes del cor, Dinio García, per presumptament amenaçar amb una arma de foc, un revòlver, la seva dona, Milena Leyva, segons ha publicat La Vanguardia. Tal com ha afegit el mateix diari, Leyva ha denunciat aquesta tarda els fets i patir maltractament a la comissaria de Nou de la Rambla, al barri del Raval (districte de Ciutat Vella). A més, ha lamentat que l’ha amenaçat davant del seu fill.

Després de la denúncia, ha afegit La Vanguardia, una patrulla ha anat fins al domicili de García, que també es troba al carrer de Nou de la Rambla. L’han trobat amb el seu fill en braços i, després, l’han detingut. Encara es desconeix per quina raó ha protagonitzat aquesta amenaça amb l’arma de foc. En les pròximes hores, segons el mateix mitjà, se’l traslladarà fins al jutjat de violència masclista.

García, conegut a partir dels anys 2000 per tenir una relació amb l’actriu Marujita Díaz

A García se’l va conèixer a principis dels anys 2000 quan va tenir una relació amb l’actiu Marujita Díaz i, a més, va començar a participar en reality shows i programes del cor. Fa anys que va desaparèixer del món de la televisió i, actualment, treballa amb Leyva a la sala Bagdad, també situada al carrer de Nou de la Rambla.

El cas de la parella de Dinio recorda que aquest 2022 hi ha hagut diversos casos de violència masclista que han commocionat Barcelona. Un dels més destacables és el de l’home que va intentar matar la seva parella en un bar del barri de la Bonanova (districte de Sarrià-Sant Gervasi) el passat mes de maig. No ho va aconseguir perquè ella va ser capaç d’esquivar les ganivetades que volia clavar-li i perquè dos homes la van ajudar. “Si no puc matar-te ara, et mataré més tard”, li va dir després que repel·lís l’atac.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa