Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Explotaven treballadores sexuals en dos locals nocturns de Barcelona

Nou cop policial contra l’explotació sexual de dones a la ciutat. Una operació conjunta entre la Guàrdia Urbana de Barcelona i la policia espanyola ha permès la detenció de quatre persones per explotar dones que exercien la prostitució en dos locals nocturns de Barcelona. Se’ls acusa de delictes contra els drets dels treballadors, contra drets dels ciutadans estrangers i relatius a la prostitució.

Segons han explicat en un comunicat, els agents van identificar un total de 86 clients, 14 treballadors i 4 captadors, que eren els encarregats de captar els clients a l’exterior, sobretot turistes. 

Havien de donar el 40% dels beneficis

Arran de la investigació, la policia va poder contrastar i demostrar la situació de sotmetiment en què es trobaven les dones que exercien la prostitució. Les dones havien de lliurar als responsables dels locals un 40% per cada servei sexual que prestaven. A més, es repartien el 50% dels ingressos obtinguts per les begudes consumides per les dones i que pagaven els clients.

Per altra banda, una desena de persones van ser traslladades -6 d’elles noies que exercien la prostitució al local i 4 captadors- a la seu de la Policia Nacional a Barcelona. Del total, 7 van quedar detingudes per Infracció a la Llei d’Estrangeria i 3 van ser posades en llibertat en fer-los el procediment ordinari.

Els locals, precintats

De fet, l’Ajuntament de Barcelona ja ha precintat els dos locals, un d’ells a la Rambla, per “saltar-se el pla de usos i facilitar la prostitució’, i romandran tancats, almenys, durant tres mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa