Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L”estafador de l’amor’, absolt d’un nou presumpte delicte d’estafa
  • CA

A finals de 2021 Albert C.O. va protagonitzar moltes hores de televisió i va ocupar el titular de moltes cròniques judicials. L’Audiència de Barcelona el va condemnar per un delicte continuat d’estafa després que moltes de les seves amants asseguressin que les havia enganyat i estafat. Ara, un nou cas ha tornat a salpicar-li, encara que aquest cop ha quedat en no res. El jutjat penal número 25 de Barcelona ha absolt el conegut com a ‘estafador de l’amor’ d’un nou delicte d’estafa. En aquest cas, dues dones l’havien denunciat per no pagar uns serveis sexuals.

Els fets van passar el 31 d’agost del 2020. L’acusat ha declarat que va pagar el servei en metàl·lic, un fet que nega la part denunciant. Una d’elles ha explicat que el van fer fora de casa després de veure qui era a Internet. L’altra persona que hauria participat del servei, en canvi, ha relatat que Albert C.O. va marxar voluntàriament a buscar diners i mai més va tornar a aparèixer. En aquell moment, assegura, va ser quan van buscar qui era. El jutge no considera acreditades les versions de les denunciants i, per tant, ha absolt l’acusat en la seva sentència.

Antecedents d’estafa

L”estafador de l’amor’ va arribar a acumular més d’una vintena de denúncies d’estafa. Les seves amants van relatar que l’Albert C.O. al·legava que passava per una mala situació econòmica i, a través de la seducció, va perpetrar diferents delictes, entre els quals destaca el robatori de 44.000 euros en mig any, un cotxe i altres pertinences. La versió d’aquell 2021, a més, relata com l’acusat va convèncer les seves amants que els retornaria tots els diners més endavant, perquè disposava de patrimoni. Un fet que no va acabar succeint. El jutge el va condemnar a tres anys i mig de presó i a abonar el cost de les despeses processals, incloent-hi les despeses de la defensa de la víctima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa