Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres anys i mig de presó per ‘l’estafador de l’amor’
  • CA

Albert Cavallé, més conegut com ‘l’estafador de l’amor’, anirà a presó. La secció sisena de l’Audiència de Barcelona l’ha condemnat a tres anys i mig de presó per un delicte continuat d’estafa. La justícia l’ha obligat, a més, a indemnitzar amb 70.000 euros a la víctima.

El cas s’ha fet mediàtic dins la crònica judicial, després que Cavallé hagi acumulat més d’una vintena de denúncies de les seves suposades amants, que asseguren que ell les havia enganyat, aprofitant-se d’elles per prendre-li diners, al·legant que passava per una mala situació econòmica. L’arma era l’amor. I a través de la seducció ho aconseguia tot, fins a robar-li 44.000 euros en mig any, un cotxe i altres pertinences a la darrera dona. Ell, però, la va convèncer que li retornaria tots els diners més endavant, perquè disposava de patrimoni.

El dia del judici, el passat 28 d’octubre, el Minsteri Fiscal va demanar tres anys i mig de presó per Cavallé, per un delicte d’estafa continuat, mentre que l’advocat de la denunciant en demanava vuit i mig.

Volia el “màxim benefici econòmic” de la víctima

El tibunal considera provada la voluntat de ‘l’estafador de l’amor’ d’obtenir el “màxim benefici econòmic possible” de la víctima. En aquest sentit, enumera diferents operacions bancàries que va fer amb diverses entitats financeres, com el Banc Sabadell, Microbank i Unión Financiera Asturiana.

L’estafa va continuar amb la compra d’un cotxe, un Jeep model Cherokee, que va estar pagant la víctima, però que era propietat de Cavallé, fins que el jutjat de primera instància 3 de Barcelona li va prendre el cotxe i li va entregar a la dona. L’engany va seguir amb la compra d’un telèfon mòbil, que l’acusat després va revendre a través de Wallapop.

Finalment, s’ha dictat sentència i l’acusat ha estat condemnat. A més, Albert Cavallé, ‘l’estafador de l’amor’, haurà d’abonar el cost de les despeses processals, incloent-hi les despeses generades per la víctima per defensar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa