Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampats quan robaven en un taxi aturat en una gasolinera
  • CA

Dos nois van intentar robar objectes de valor de l’interior d’un taxi, quan aquest estava aturat en una gasolinera de Barcelona. El conductor estava pagant el combustible al caixer i no els hagués vist segurament. Però els lladres no comptaven amb una coincidència fortuïta: a la benzinera hi havia també dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona fora de servei, que van presenciar els fets.

El material robat era un ordinador portàtil i un mòbil, valorats en uns mil euros. Els policies van enxampar-los in fraganti i van poder revertir la sostracció. Un dels autors va quedar detingut per furt i els objectes sostrets van ser retornats al propietari, segons ha informat la policia barcelonina en una piulada aquest diumenge.

No és pas el primer cas en què la intervenció d’agents fora de servei resulta decisiva. Va tenir un gran ressò a l’octubre l’actuació d’un policia nacional al metro de Barcelona, fora del seu horari laboral. Era a la parada de Badal (L5), de camí a la seva comissaria, quan va veure una dona molt alterada que s’asseia al límit de l’andana, amb els peus penjant sobre les vies. Va evitar l’intent de suïcidi de la passatgera creuant la via i apartant-ne a la dona, a la que va haver de mantenir immobilitzada fins que arribés una ambulància.

Al juliol es va conèixer un cas de robatori interceptat per un mosso fora de servei. Va observar com dos joves sortien corrents d’una finca de Ciutat Vella i els va perseguir fins a retenir-los. Va resultar que havien entrat a robar en un pis amb la persona que hi vivia adormida, però es va despertar i en veure’s sorpresos van fugir. No obstant ja s’havien emportat objectes per valor de quasi mil euros. Tots dos tenim múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni privat.

A l’agost va ser un guàrdia urbà qui va protagonitzar una notícia, fora de la seva jornada de feina. Un caporal va salvar un cadell de gos a Castelldefels, que estava sent retingut dins del maleter tancat d’un cotxe. El soroll de l’animal va alertar-lo i va avisar a la policia local del municipi coster.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa