Un agent de la Policia Nacional fora de servei va evitar diumenge passat el suïcidi d’una dona al metro de Barcelona, segons informen sindicats policials. L’incident va tenir lloc a la parada de metro de Badal (L5). L’agent, que en aquell moment es disposava a agafar el metro per anar a comissaria, va veure una passatgera molt alterada.

Poc després la dona es va asseure a l’andana, amb els peus penjant sobre la via, esperant que arribés el següent metro. Quan se n’adona, el policia va creuar la via i va agafar la dona, a qui va immobilitzar a l’espera de l’arribada de l’ambulància. La dona va ser traslladada a l’Hospital Clínic per ser avaluada.

Un altre rescat a Sants

La Guàrdia Urbana va rescatar diumenge un dona que havia caigut a les vies del tren a l’estació de Sants. Segons fonts policials, la dona va caure de manera accidental a última hora de la nit i per sort un metge fora de servei la va poder atendre. Després d’estabilitzar-la, els serveis d’emergència la van traslladar a l’Hospital de Sagrat Cor, tot i que no ha patit lesions de consideració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa