Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampats quan anaven carregats d’eines per robar en trasters de Barcelona
  • CA

La Guàrdia Urbana va aconseguir detenir dues persones la nit de dijous, quan presumptaven intentaven cometre un furt al barri de la Marina de Port, al districte de Sants-Montjuïc. Segons ha explicat el cos aquest dissabte, els individus anaven carregats d’eines per forçar l’entrada d’uns trasters i accedir-hi per robar.

La policia local de Barcelona ha explicat en un apunt a Twitter que els dos sospitosos volien suposadament robar dins de cinc trasters d’un mateix edifici del barri de la Marina de Port. Els veïns van alertar els agents, que van arribar a temps per localitzar els dos presumptes lladres i impedir que arribessin a temps d’acomplir els seus propòsits i fugir del lloc dels fets.

Pudor a haixix

Per altra banda, la Guàrdia Urbana ha informat també que ha detingut els quatre ocupants d’un cotxe que circulava pel districte de Sant Martí i on els agents van localitzar que es transportaven més de sis quilos de haixix. La policia va intervenir alertada per la forta pudor que desprenia el vehicle i que delatava el carregament de droga que traslladava.

La Guàrdia Urbana detalla que els fets van ocórrer aquest divendres a la tarda. Els agents es van adonar de l’olor mentre efectuaven tasques de seguretat ciutadana. El cotxe circulava per la part baixa de l’avinguda Diagonal. La policia va confiscar els paquets amb els estupefaents.

Aquesta mateixa setmana, la Guàrdia Urbana va arrestar un menor a qui va enxampar quan duia 700 grams d’heroïna a sobre. La detenció es va practica el 5 de gener, al districte de Ciutat Vella, mentre es celebrava la cavalcada de Reis. Els agents van sospitar de l’actitud esquiva del noi, que va tractar d’ocultar-se de la policia dins d’un cotxe. La Guàrdia Urbana va escorcollar una motxilla del jove i va localitzar la droga, a més de 485 euros.

Més notícies
Una noia pixant a la parada de metro de Mercat Nou i un noi a les vies / Twitter (@bcnlegends)
VÍDEO | Pixen i llencen una persona a les vies del metro de la L1
Notícia: VÍDEO | Pixen i llencen una persona a les vies del metro de la L1
Comparteix
El vídeo, publicat a les xarxes socials, és de fa unes setmanes a la parada del Mercat Nou
La Guàrdia Urbana deté un menor que carregava amb més de 700 grams d'heroïna durant la nit de Reis / Guàrdia Urbana de Barcelona
Or, encens, mirra i 700 grams d’heroïna: el botí d’un menor la nit de Reis
Notícia: Or, encens, mirra i 700 grams d’heroïna: el botí d’un menor la nit de Reis
Comparteix
La Guàrdia Urbana deté un noi que s'amagava a l'interior d'un cotxe carregat de droga i diners

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa