Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampat amb un fort carregament de droga al Poble-Sec
  • CA

Diversos agents de paisà de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir el passat dijous al migdia al districte de Sants-Montjuïc un home que duia bosses i motxilles de grans dimensions. Un equipatge que de seguida va fer sospitar els agents.

De fet, l’individu es va delatar tot sol atès que quan els policies s’hi van apropar van percebre una forta olor de haixix. Un cop interceptat, els agents van escorcollar les bosses que duia i hi van trobar gairebé 2 quilos de marihuana. L’home, que va ser detingut i traslladat a la comissaria de les Corts, està sent investigat per un delicte contra la salut pública. Aquesta investigació, però, és en mans dels Mossos d’Esquadra actualment.

Associació cannàbica

Fa tot just onze dies els Mossos van intervenir una associació cannàbica de Barcelona per activitat il·legal. L’establiment estava ubicat en un dels locals del carrer de Cabanes, al barri de la Font de la Guatlla del districte de Sants-Montjuïc, i al seu interior s’hi realitzava tràfic il·lícit de drogues.

L’actuació policial va culminar amb la detenció de quatre persones i la intervenció de diverses quantitats de substàncies estupefaents com ara marihuana o haixix, a més de balances de precisió i de components i material informàtic, com ordinadors o telèfons mòbils. Els agents també van requisar fins a 1.545 euros en efectiu.

Repunt de la droga a Ciutat Vella

D’altra banda, el repunt de la venda de droga al districte barceloní de Ciutat Vella ha estat una de les grans problemàtiques que les autoritats han hagut d’abordar durant aquest 2022. Segons les darreres dades facilitades pels Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona, els efectius policials han desmantellat una setantena de punts en aquesta zona de la capital catalana on es realitzava aquesta compravenda de substàncies estupefaents.

En concret, la policia xifra en 74 el nombre total de punts de venda de droga desarticulats al districte de Ciutat Vella des del mes de gener del 2022. Pel que fa al total de detinguts, els diferents cossos policials han arrestat fins a 73 persones per la seva presumpta vinculació amb aquests negocis il·legals, molts dels quals estaven ubicats en pisos ocupats, principalment al barri del Raval.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa